Αναστάσιος Πικούνης – Νέα παραίτηση με καταγγελίες από το σύλλογο του Αη-Γιάννη

Μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Βασίλη Τσαγκάρη από τον εξωραϊστικό σύλλογο “Άγιος Ιωάννης”, νέα παραίτηση έρχεται να ταράξει τα νερά. Ο κ. Αναστάσιος Πικούνης ιστορικό μέλος του συλλόγου με τεράστια προσφορά, υπήρξε δε και πρόεδρος του συλλόγου, παραιτείται καταγγέλλοντας κι εκείνος το Διοικητικό Συμβούλιο.

Το πλήρες κείμενο που δημοσιοποίησε ο κ. Πικούνης:

Μετά από 30 περίπου χρόνια ενασχόλησής  μου με τον Σύλλογο του Άι Γιάννη, χθες υπέβαλα  την παραίτηση μου από το Δ.Σ του Συλλόγου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

                                                                                                                   Αγία Παρασκευή 19/6/2023

Προς το Δ.Σ.

Του εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννης

Αγίας Παρασκευής.

Κύριοι,

Υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου μας διότι (α) δεν τηρήθηκαν οι εντολές της Γενικής Συνέλευσης της 6/11/2022 βάσει των οποίων έπρεπε μέχρι την 31/5/2023 να έχουν διεξαχθεί εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ (β) δεν έχουν γραφεί ως μέλη όλοι εκείνοι οι συμπολίτες μας που κατέθεσαν εμπρόθεσμα αιτήσεις και μέχρι την 27/10/2022 και (γ) μέχρι σήμερα δεν έχω υπογράψει κανένα πρακτικό Δ.Σ αφού δεν μας έχει δοθεί , όπως θα έπρεπε και τα οποία ουδέποτε έχουν διαβαστεί στα Δ.Σ.

                                                                                                         ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΙΚΟΥΝΗΣ

………………………………………….. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

                                                                                  ………. ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων