Σύλλογος “Άγιος Ιωάννης”: Ο Σύλλογος συνεχίζει με πυξίδα το καταστατικό..

Μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Πικούνη και Τσαγκάρη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ¨Άγιος Ιωάννης¨ καθώς και μετά την δημοσίευση των παραιτήσεών τους στον τοπικό τύπο του ενός και τον τοπικό τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δεύτερου, είναι καταφανές ότι πλέον έχουν διαρραγεί οι σχέσεις των παραιτηθέντων μελών με τον Σύλλογο.

Οι παραιτήσεις αυτές δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία αλλά αποτέλεσμα των έντονων πιέσεων που ασκούσαν και οι δύο παραιτηθέντες προς το προεδρείο, κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. ώστε να κινηθεί αντικαταστατικά και να αυτοκαταργηθεί.

Πιέσεις που δεν συνάδουν με τις αρχές της καλώς νοούμενης συνεργασίας και της απαραίτητης συναίνεσης.

Εξαιτίας όλων αυτών το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε την διαγραφή των δύο αυτών μελών από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Άγιος Ιωάννης».

Σχετικά με τα αναφερόμενα από τον κ. Τσαγκάρη στην δημοσιευθείσα παραίτησή του, το Δ.Σ. αποφάσισε να ζητήσει νομική αρωγή προκειμένου να προστατεύσει τον Σύλλογο αλλά και τα μέλη του προεδρείου του Δ.Σ. τα οποία αναφέρονται ονομαστικά στην παραίτηση του.

Το Δ.Σ. θα συνεχίσει να δρά με πυξίδα το Καταστατικό του ιστορικού Συλλόγου και στόχο την υλοποίηση των σκοπών του πρός όφελος της περιοχής του Αϊ Γιάννη και της πόλης μας..

Για τον Δ.Σ. του Συλλόγου

Η πρόεδρος

Αντωνοπούλου-Πανάγου Ηλέκτρα

Ο Γ.Γ.

Γεωργίου Σταύρος

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.