Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στις 28/6 (θέματα)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 28.06.2023 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19.00  με θέματα:

  1. Παραχώρηση για χρήση κοινόχρηστων χώρων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων) (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  2. Κατανομή κοινόχρηστων χώρων που παραχωρούνται για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων: 1) στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής , 2) την πλατεία Κοραή και 3) την πλατεία στη συμβολή των οδών Αγ. Τριάδος, Ψαρρών, Απόλλωνος (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  3. Λήψη απόφασης για τον τρόπο καταβολής τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Τ. Κωστόπουλος).
  4. Αποδοχή και έγκριση πρότασης ρύθμισης εκτάσεων στο ΟΤ 136Α μεταξύ νεκροταφείου Δήμου Αγίας Παρασκευής και Δημόκριτου – Εναρμόνιση ασυμφωνίας διαταγμάτων- έγκριση χωροθέτησης συνοδών εγκαταστάσεων στο χώρο του νεκροταφείου και στο χώρο Δημόκριτου (εισήγηση: Δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).
  5. Λήψη απόφασης για: α) την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το ΝΠΔΔ «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής» (ΠΑΙΣΔΑΠ), για την πράξη με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής», β) την έγκριση των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης γ) την εξουσιοδότηση νόμιμου εκπροσώπου για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης (εισήγηση: Δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).
  6. Λήψη απόφασης για: την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευή» (ΠΑΟΔΑΠ), για την πράξη με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής», β) την έγκριση των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης γ) την εξουσιοδότηση νόμιμου εκπροσώπου για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης (εισήγηση: Δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).
  7. 5η τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος της μελέτης με τίτλο «ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»(εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Β. Σάρκουλας).
  8. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2021» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Β. Σάρκουλας).
  9. Λήψη απόφασης για την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ»(εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Β. Σάρκουλας).
  10. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε.  και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Ανάπλαση οδού Ειρήνης» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Β. Σάρκουλας).
  11. Λήψη απόφασης για την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (Α.Μ. 55/2021)» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Β. Σάρκουλας).
  12. Έγκριση 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής οικονομικού έτους 2023 (εισήγηση: Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ κ. Σ. Παπασπύρος).

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.