“Όραμα για την Αγία Παρασκευή”: Ζούμε στη σφαίρα του Παραλόγου

Αντί να προγραμματίσουν σωστά τα 2.000 φωτιστικά, για να μην ανάβουν την ημέρα, ενέκριναν μεγαλύτερo κονδύλι δαπάνης κατανάλωσης ενέργειας!

Στην  4η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού που ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 7/6 /2023  εγκρίθηκε  αύξηση ποσού κατά 45.000 ευρώ στον ΚΑ 20.6211.01 για να αντιμετωπιστεί  η αύξηση της δαπάνης από  την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας .

Ταυτόχρονα με ευθύνη των κ.κ. Δημάρχου και  Αντιδημάρχου  Τεχνικών Υπηρεσιών, 2000 φωτιστικά του χαμηλού φωτισμού ανάβουν μιάμιση ώρα  νωρίτερα και σβήνουν το πρωί μιάμιση ώρα αργότερα.

Είναι τελικά αδιαφορία ή έλλειψη υπευθυνότητας και σχεδιασμού, που όπως φαίνεται έχουν γίνει καθεστώς  στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής;

Κώστας Τσιαμπάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Επικεφαλής της παράταξης

΄΄ Όραμα για την Αγία Παρασκευή΄΄

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.