Βασίλης Σάρκουλας – πρόσκληση στον ανάδοχο του κολυμβητηρίου για την υπογραφή της σύμβασης (VD)

.

Την πρόσκληση προς τον ανάδοχο για την υπογραφή της σύμβασης για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου υπέγραψε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Σάρκουλας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ένα όνειρο 35 ετών για την πόλη, το οποίο είχε καταντήσει να γίνει εφιάλτης, φτάνει προς το τέλος του. Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο κ. Ζορμπά και την Τεχνική Υπηρεσία εξέφρασε δημόσια ο κ. Σάρκουλας.

Να θυμίσουμε ότι πριν 14 ημέρες το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε το διαγωνισμό για το κολυμβητήριο. Όπως είχε εκτιμήσει ο κ. Ζορμπάς εντός του Ιουλίου θα υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.