Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πότε ανακοινώνει η ΝΔ τα χρίσματα σε δήμους- περιφέρειες

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) να γνωστοποιήσει τη στάση της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

Αυτό απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ερώτηση του Aftodioikisi για το πότε θα ανακοινωθεί και ποια θα είναι η στάση της κυβερνώσας παράταξης στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που έπονται.

«Είμαστε μια εβδομάδα μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο ήταν πολύ τιμητικό για εμάς» απάντησε ο κ. Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε:

«Θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις. Πολύ σύντομα θα έχετε τις ανακοινώσεις».

Το πλήρες ερώτημα που απηύθυνε η Aftodioikisi στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κατά την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ήταν πότε η ΝΔ θα ανακοινώσει τις στηρίξεις και τα χρίσματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εάν πέραν των περιφερειαρχών και των μεγάλων δήμων, θα δοθούν στηρίξεις και σε μικρότερους δήμους.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων