Ορκίστηκε σήμερα η νέα δημοτική σύμβουλος με την “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” Δέσποινα Σαββίδου.

Ορκίστηκε σήμερα η νέα δημοτική σύμβουλος με την “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”, Δέσποινα Σαββίδου. (Σ.σ. η κ. Σαββίδου τοποθετείται στη θέση της κ. Μίνας Μουχτούρη η οποία όπως ανακοινώθηκε θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη).

Η Δέσποινα, καταξιωμένη γιατρός και επιστήμων, με εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία, έχει όλα τα προσόντα να προσφέρει στα κοινά, με την αγάπη και το ενδιαφέρον που έχει για την πόλη και την συγκροτημένες απόψεις της, ιδιαίτερα σε θέματα παροχής υγείας.

Καλή θητεία και καλή επιτυχία Δέσποινα.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Δέσποινα Σαββίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου το 1972.

Αποφοίτησε με άριστα το 1989 από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Δασούπολη Λευκωσίας.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι ιατρός ακτινοδιαγνώστρια, Διευθύντρια του Τμήματος Αξονικού και Μαγνητικού Τομογράφου του Ομίλου Βιοϊατρική.

Ειδικεύτηκε στα Νοσοκομεία: Παίδων «H Αγία Σοφία» και Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» Εργάστηκε στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ για 14 χρόνια (2002-2016) στο Τμήμα Αξονικού, Μαγνητικού Τομογράφου και PET/CT.

Έχει πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά περιοδικά. Επίσης έχει συμμετάσχει στην συγγραφή και μετάφραση βιβλίων ακτινοδιαγνωστικής. Στα ειδικά πεδία ενδιαφέροντός της περιλαμβάνονται η Μαγνητική Τομογραφία Μαστών και Προστάτη αδένα, η PET/CΤ και γενικότερα η Ογκολογική Απεικόνιση.

Έχει συμμετάσχει, ως προσκεκλημένη ομιλήτρια, σε Συνέδρια και Ημερίδες με εισηγήσεις στα ειδικά επιστημονικά πεδία με τα οποία ασχολείται ιδιαιτέρως.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και της Ένωσης Ακτινολόγων Μαστού Ελλάδος (ΕΑΜΕ).

Συμμετέχει κάθε χρόνο, ως ομιλήτρια, στα μαθήματα της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας και τις Ημερίδες της ΕΑΜΕ.

Είναι παντρεμένη με τον συμπολίτη μας ιατρό ακτινοδιαγνώστη Ηλία Κατσαούνο με τον οποίο έχουν 2 παιδιά.

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων