Αγία Παρασκευή: Επεισοδιακή σύλληψη δύο νεαρών με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Δύο νεαροί ηλικίας 22 και 28 ετών συνελήφθησαν σε Γλυκά Νερά και Αγία Παρασκευή, με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Δύο νεαροί ηλικίας 22 και 28 ετών συνελήφθησαν σε Γλυκά Νερά και Αγία Παρασκευή, με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών σε Γλυκά Νερά κι Αγία Παρασκευή, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων.

Οι αστυνομικοί που τούς είχαν «βάλει» στο στόχαστρο, ύστερα από πληροφορίες που συνέλεξαν για διακίνηση κοκαΐνης στα βόρεια προάστια, αντιμετώπισαν την σθεναρή αντίσταση τουλάχιστον ενός εκ των συλληφθέντων.

Κατά τον εντοπισμό τους, ο 28χρονος κατελήφθη να κατέχει και για λογαριασμό του 22χρονου, συσκευασία περιέχουσα 73,6 γραμμαρίων κοκαΐνης, ενώ, ο 22χρονος δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών για έλεγχο και προσπάθησε να σταματήσει τη σύλληψη του κατά την ακινητοποίηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Συνολικά από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

7 κιλά και 12 γραμμάρια κοκαΐνης.

Χρηματικό ποσό των 8.560 ευρώ.

Ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Μοτοσυκλέτα.

4 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

Πηγή: newsbomb.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων