Ασφαλιστικά μέτρα από τους “Αλλάζουμε” κατά του κλεισίματος των ΕΛΤΑ Κοντοπεύκου

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης για κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο κατέθεσαν οι «Αλλάζουμε»

Συζητούνται το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου – Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των πολιτών από τον Γιάννη Μυλωνάκη

Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα που λειτούργησε για το κοινό το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής, αφού η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου να αναστείλει τις συναλλακτικές λειτουργίες του.

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» σημείωσε στη χθεσινή (6/7) ανακοίνωσή του ότι δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο και όλοι πρέπει να «βάλουμε πλάτη» για να αποτρέψουμε αυτή τη δυσμενή εξέλιξη για την πόλη μας. Κι εμείς ό,τι λέμε το εννοούμε.

Το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2023, ο επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννης Μυλωνάκης, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο και δικηγόρο Σωτήρη Παπαμιχαήλ, μετέβησαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου και κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης της εταιρείας «Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.» για αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής. Την αίτηση υπέγραψαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» Κώστας Κρητικίδης, Ιωάννης Λογοθέτης, Πέτρος Διακογιάννης και Άννα Γάκη.

.

Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων θα συζητηθεί το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου (9:00 π.μ), στο Πρωτοδικείο Αθηνών στα  Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευέλπιδων (Κτήριο 5).

«Θα δώσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε τη μάχη για να παραμείνει ανοιχτό το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο, που εξυπηρετεί χιλιάδες συμπολίτες μας» δηλώνει σχετικά ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γ. Μυλωνάκης και προσθέτει:

Σε αυτή τη μάχη, όπως και σε όλες τις άλλες που θα χρειαστεί να δώσουμε, η παρουσία των συμπολιτών μας είναι καθοριστική. Γι’ αυτό σας καλούμε όλους να είστε κοντά μας τη Δευτέρα το πρωί, κατά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να “ακουστεί” ηχηρά το ΟΧΙ στο κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ».

Και ο Γ. Μυλωνάκης έκλεισε τη δήλωσή του σημειώνοντας:

«Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στα έδρανα της αντιπολίτευσης ασκήσαμε και συνεχίζουμε να ασκούμε υπεύθυνο, νηφάλιο και αποτελεσματικό έλεγχο στη δημοτική αρχή, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για τους συμπολίτες μας. Με το ίδιο -και ακόμη εντονότερο- διεκδικητικό πνεύμα θα λειτουργήσουμε ως διοίκηση, όταν οι πολίτες θα μας δώσουν την εντολή τους. Γιατί τα προβλήματα της πόλης θέλουν μια δημοτική αρχή με γρήγορα αντανακλαστικά, ορθολογικό σχέδιο διαχείρισης των προβλημάτων και αποτελεσματικότητα».

Δείτε το βίντεο:

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.