Νίκος Ζόμπολας – Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Γιώργο Πατούλη στον Βόρειο Τομέα

Ένας ακόμη δημοτικός σύμβουλος της Αγίας Παρασκευής στρέφει το βλέμμα στην Περιφέρεια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Ο κ. Νικόλαος Ζόμπολας, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Νεολαίας, θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

Ο κ. Ζόμπολας παρουσίασε πλούσιο έργο στη θητεία του ως άμισθος Αντιδήμαρχος Νεολαίας με το συνδυασμό του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά με τη δημιουργία και έναρξη του «Φεστιβάλ Νεολαίας», ενός θεσμού που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά σε επίπεδο δήμων σε όλη την Ελλάδα. Έγινε δύο συνεχόμενες χρονιές με σημαντικές παρουσίες, με άπειρη συμμετοχή νέων, αλλά και ατόμων διαφόρων ηλικιών και με τη στήριξη σοβαρών πανελλαδικών φορέων. Με τη δημιουργία της «Ομάδας Εθελοντών Νεολαίας» καλώντας πολίτες ηλικίας 18-35 να συμβάλουν και να ασχοληθούν ενεργά σε δράσεις του δήμου και των δράσεων της Αντιδημαρχίας Νεολαίας. Διοργάνωσε την επιτυχημένη εκδήλωση σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ» και τη Β’ βάθμια Σχολική Επιτροπή για τις συγκρούσεις της εφηβείας, για την ταυτότητα, την ικανότητα και για τις αναγκαίες αλλαγές στην ζωή τη δική μας ως γονείς και των παιδιών μας. Εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και των τραγικών επιπτώσεων που είχε για την πόλη διέθεσε το γραφείο του στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής για όποιον θέλει να περάσει λίγες ώρες ζεστασιάς και να κάνει χρήση του ίντερνετ.

Πολλά περισσότερα για το έργο του κ. Ζόμπολα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο «Ένας αντιδήμαρχος με πλούσιο έργο».

Όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανάρτησή του σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, συνεχίζει αυτοδιοικητικά μαζί με τους Νέους, δίπλα στον πολίτη.

Συνεχίζουμε αυτοδιοικητικά

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΒΟΡΕΙΟΥ τομέα Αθηνών

Μαζί με τους Νέους, δίπλα στον πολίτη.

Ως άνθρωπος της αγοράς θα επικεντρωθώ στην «επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη» στην περιφέρεια Αττικής.

Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να προσφέρει πολλά και σε αυτόν τον τομέα“.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.