Γιώργος Οικονόμου: Νέο ατόπημα σε μίσθωση ακινήτου

Η απόφαση της δημοτικής αρχής Ζορμπά να μισθώσει ακίνητο στην περιοχή του Χαλανδρίου (επί της οδού Επαμεινώνδα και Λουκή Ακρίτα) για εγκατάσταση «… μέρους των δράσεων και του εξοπλισμού της Δ/νσης Καθαριότητας και Διαχείρισης Οχημάτων – μηχανημάτων έργου του Δήμου Αγίας Παρασκευής…», ανέδειξε εκ νέου την έλλειψη σοβαρότητας της διοίκησης για ουσιαστικές και νόμιμες λύσεις.
Έτσι, ο Δήμος Χαλανδρίου και η Τεχνική του Υπηρεσία ακυρώνουν την σχετική απόφαση, καθώς ενημέρωσαν ότι το εν λόγω ακίνητο προορίζεται για χρήση αμιγούς κατοικίας και, ως εκ τούτου, δεν επιτρέπονται χρήσεις στάθμευσης (κτήρια – γήπεδα) ή/και σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων.
Επί της διαδικασίας ψηφοφορίας, όμως, η μοναδική παράταξη που το καταψήφισε και εξήγησε τους λόγους, ήταν η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, γιατί η παράταξή μας ασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση με θέσεις και προτάσεις, μετά από ενδελεχή έρευνα. Εμάς φυσικά δεν μας άκουσαν, όπως κάνουν πάντα, αλλά τώρα είναι υποχρεωμένοι να ακούσουν και να συμμορφωθούν με την αρμόδια τεχνική υπηρεσία του όμορου δήμου.

Όσον αφορά τις άλλες παρατάξεις που υπερψήφισαν την πρόταση αυτή, ας κάνουν καλύτερα την αυτοκριτική τους, διότι το να ασκείς κριτική σε μία απόφαση που υπερψήφισες, θεωρούμε ότι προσβάλλει τη νοημοσύνη των δημοτών.
Ας απολογηθεί, τέλος, και η Επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81(8-5-23) που έκρινε κατάλληλο το ακίνητο και ας δώσει άμεσα εξηγήσεις και η νομική υπηρεσία!!!

Είμαστε περίεργοι να δούμε πού θα καταλογιστεί η ζημιά που υπέστη ο Δήμος μας, αλλά και πότε η απερχόμενη δημοτική αρχή θα αντιληφθεί την σημασία που έχει μία σύννομη και οριστική λύση στο θέμα του Αμαξοστασίου, όπως πολλές φορές έχουμε προτείνει.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.