Νίκος Ζόμπολας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος: Μ’ αρέσει να εξελίσσομαι (VD)

«Μ’ αρέσει να εξελίσσομαι και όταν κάνω κάποια βήματα μου αρέσει να έχει και συνέχεια»

Μετά από μια επιτυχημένη παρουσία ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Νεολαίας στρέφει το βλέμμα στην Περιφέρεια Αττικής.  Ο λόγος για τον κ. Νίκο Ζόμπολα υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Βορείου Τομέα Αθηνών στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη (Νέα Αρχή για την Αττική). Την αιτία αυτής της επιλογής αναζητήσαμε σε μια συνέντευξη μαζί του.

«Μ’ αρέσει να εξελίσσομαι και όταν κάνω κάποια βήματα μου αρέσει να έχει και συνέχεια» απάντησε ο κ. Ζόμπολας όταν τον ρωτήσαμε γιατί επέλεξε την Περιφέρεια. Παρομοίασε δε την Περιφέρεια ως «μία μικρή κυβέρνηση». Όπως φαίνεται έκλεισε ένας κύκλος στα δημοτικά δρώμενα και ξεκινά ένας άλλος.

Παρακολουθήστε τι απάντησε για το πρόγραμμά του στη συνέχεια και ποιο τομέα επιθυμεί να αναλάβει εάν και εφόσον εκλεγεί.

Μίλησε και για τα 4 χρόνια της δημοτικής αρχής με πολύ καλά λόγια, αλλά και επισήμανε το έλλειμα που υπήρξε κατά την άποψή του.

Ακούστε τι είπε για την αντιπολίτευση και κυρίως για τον κ. Γιάννη Μυλωνάκη, για πιο λόγο συμφωνεί με τις προτάσεις του συχνά…

Δείτε με ποιους είναι αυστηρός και για ποια λάθη μιλάει.

«Δεν πρέπει να είμαστε αλαζόνες και εγωπαθείς»!

Ανανέωση και αλλαγή νοοτροπίας πρότεινε για την επόμενη μέρα του Δήμου. Ποιος φταίει για την παρουσία τεσσάρων παρατάξεων της Νέας Δημοκρατίας και ποιος πρέπει να ενεργήσει γι’ αυτό;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί …

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.