Πέντε μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής στηρίζουν Αλέξανδρο Μουστόγιαννη

Πέντε μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΔ Αγίας Παρασκευής απέστειλαν ανοικτή επιστολή (δημοσιεύεται στη συνέχεια) δηλώνοντας τη στήριξή τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξανδρο Μουστόγιαννη και καλώντας τους πολίτες στον ίδιο σκοπό.

Η επιστολή δημοσιεύεται αυτούσια όπως εστάλη στο e-mail του aparaskevi-images.gr, να επισημάνουμε όμως ορισμένα σημεία.

Σαφώς ο καθένας έχει δικαίωμα να στηρίζει δημόσια όποιον υποψήφιο επιθυμεί και πιστεύει. Είναι κατανοητό ότι και οι πέντε προσυπογράφοντες την επιστολή, αφού είναι μέλη της παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά», στηρίζουν τον επικεφαλής τους. Πόσο ηθικό είναι όμως να επικαλούνται τη θεσμική τους ιδιότητα ως μέλη του ΔΣ της ΔΗΜ.ΤΟ δίνοντας έτσι στρεβλή εικόνα στους πολίτες ότι η ΔΗΜ.ΤΟ είναι πίσω από τη στήριξη αυτή;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ, κ. Δημήτρη Αλεφαντή, μας δήλωσε ότι δεν προσυπογράφει την δήλωση αυτή.

Μας κάνει εντύπωση η υπογραφή της δήλωσης από δύο μέλη για τα οποία υπάρχουν πληροφορίες ότι το ένα αποχώρησε πρόσφατα από την παράταξη και το άλλο βρίσκεται εκτός Ελλάδος και οι σχέσεις του με την παράταξη είναι … αρνητικές. Παρακαλούμε να μας διαψεύσουν δημόσια εάν δεν ισχύουν οι πληροφορίες. Άραγε είναι γνώστες της «υπογραφής» τους;

Και τέλος, είναι ηθικό η οποιαδήποτε Δημοτική Τοπική Οργάνωση ή μέρος αυτής να δίνει στήριξη σε οποιαδήποτε παράταξη δύο μήνες πριν τις εκλογές; Τι θα γίνει στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία δώσει το χρίσμα σε έναν από τους υπόλοιπους Δεξιούς υποψηφίους; Καλούμε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» και «Όραμα για την Αγία Παρασκευή» να πάρουν δημόσια θέση σχετικά με την επιστολή.

/////////////////

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (σ.σ. αυτός είναι ο τίτλος του e-mail)

Αγία Παρασκευή 29 Ιουλίου 2023

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να θέσουμε υπόψιν σας τα εξής:

Τα μέλη της Ν.Δ στην πόλη μας, πριν δύο χρόνια μας εξέλεξαν στο Δ.Σ της τοπικής μας οργάνωσης όπου τιμήσαμε δεόντως την στήριξη τους.

Εργαστήκαμε ασταμάτητα για την μεγάλη μας παράταξη, ήμασταν παντού, κάθε στιγμή δίπλα σε όλους τους υποψήφιους Βουλευτές του Βορείου Τομέα και δίπλα στους ψηφοφόρους μας. Καταφέραμε με μεγάλο αγώνα να έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στον Βόρειο Τομέα όπως ήδη γνωρίζετε. 

Είμαστε πολύ κοντά στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου και οφείλουμε να πάρουμε θέση.

Γνωρίζουμε περισσότερο από τον καθέναν τι θέλουν τα μέλη μας.

Για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές πιστεύουμε ακράδαντα ότι η μεγάλη παράταξη της Ν.Δ οφείλει να πάρει θέση για έναν από τους μεγαλύτερους δήμους του Βορείου Τομέα και να στηρίξει Υποψήφιο Δήμαρχο!

Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει νωρίτερα να διερευνηθεί κατά πόσο οι αυτοδιοικητικοί έχουν την δυνατότητα συναινέσεων στην τοπική κοινωνία, εκτός των δημοτικών συμβουλίων, διαθέτοντας πολιτική σκέψη ωριμότητα, πολιτικό ήθος, εμπειρία, δυναμική, αποτελεσματικότητα.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης και είμαστε στο πλευρό του σε αυτήν την μεγάλη μάχη.

Τον άνθρωπο ο οποίος έχει αποδείξει ότι σέβεται τα κομματικά και θεσμικά όργανα.

Τον άνθρωπο ο οποίος στήριξε και στηρίζει  όλες τις μεγάλες μάχες της παράταξης.

Τον άνθρωπο που σε προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν αυτός ο οποίος άφηνε πίσω τις πικρίες και πάλευε για την ενότητα.

Ζητάμε την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Αλέξανδρου Μουστόγιαννη  για να δώσουμε όλοι μαζί, τις μάχες που είναι ικανές να πετύχουμε την μεγάλη νίκη της Ν.Δ, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο και να πάμε την πόλη μας, την Αγία Παρασκευή μας στην θέση που της αξίζει!

Με εκτίμηση

Τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ  – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ

ΠΑΝΟΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ

ΤΣΙΑΝΗ ΜΑΡΘΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων