“ΕΚΤΑΚΤΟ”-Ανεξαρτητοποιήθηκε η Βάνα Νικολακοπούλου από την Νέα Αρχή

Έφτασε στα χέρια μας μόλις η Ανεξαρτητοποίηση της Δημοτικού συμβούλου Βάνας Νικολακοπούλου από την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».
Να θυμίσουμε ότι το aparaskevi-images.gr το είχε γράψει στις αρχές του χειμώνα αυτό στο άρθρο με τίτλο: “ΚΟΥΙΖ: Φήμες ή γεγονότα;

Τώρα οι δεύτερες σκέψεις για το με ποιον θα κατέβει πολιτικά η κ. Νικολακοπούλου, αναμένουμε.

Ολόκληρη την επιστολή της την παρουσιάζουμε παρακάτω:

*************************

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,

Κυρίαρχο πρόταγμα της ενασχόλησής μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν και είναι η αναπτυξιακή προοπτική της πόλης μας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Προς την κατεύθυνση αυτή, πιστεύω ότι συνέβαλα με συνέπεια, αποφασιστικότητα και χωρίς εγκλωβισμούς σε παραταξιακές σκοπιμότητες και στοχεύσεις.

Σταθερή επιδίωξή μου, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν η συναίνεση, η πραότητα και η σύνθεση.

Μια νέα πολιτική αρχή σε κλίμα συνεργασίας και πολιτικού πολιτισμού, για το καλό της πόλης, που όμως δεν ακολουθήθηκε στο βαθμό που ήλπιζα και ευχόμουν.

Η ιδεολογική μου τοποθέτηση είναι γνωστή και για το λόγο αυτό, μετά από μια μεγαλειώδη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, θεωρώ, ότι υποχρεούμαι να συμβάλλω σε ανάλογη επιτυχία της σε τοπικό επίπεδο. Σε μια περίοδο με άριστες προοπτικές για τη χώρα, δε γίνεται η Αγία Παρασκευή να μείνει πίσω.

Θέλοντας να ταράξω τα λιμνάζοντα ύδατα και τις προσκολλημένες στο παρελθόν πολιτικές του εφησυχασμού, αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ δίνοντας αφορμή για προσπάθεια συνεννόησης και σύνθεσης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της έως τώρα παράταξής μου Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, Γιώργο Οικονόμου καθώς και όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τα μέλη που πρόσκεινται σε αυτή, για την έως τώρα συνεργασία μας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Σας παρακαλώ, να με εντάξετε στους ανεξάρτητους ενημερώνοντας σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου, από τη θέση αυτή, να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όσους με στήριξαν και για την Αγία Παρασκευή γενικότερα.

Με εκτίμηση
Βασιλική Νικολακοπούλου
Δημοτική Σύμβουλος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων