Επίσημα ανακοινώθηκε η  υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ

Μετά από ένα διήμερο πυρετωδών διαβουλεύσεων στο Μέγαρο Μαξίμου και την Πειραιώς, αποφασίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, νυν υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, να λάβει το γαλάζιο χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται εν πολλοίς για μια προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έλαβε υπόψιν του το γεγονός ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωνε πάντοτε «παρών» στα δύσκολα για την παράταξη της ΝΔ και πως εργάστηκε ακατάπαυστα και αδιαμαρτύρητα τα τελευταία χρόνια, κάτι που μαρτυρά η διαδρομή του.

Όλο το παρασκήνιο για την υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής -Τι θα γίνει με Πατούλη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς θα συναντηθεί, αύριο, Τρίτη, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Χαρδαλιά
Στη λιτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ τονίζεται ότι «με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων