Επιστολή διαμαρτυρίας των 6 μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγ. Παρασκευής προς τον Πρόεδρο Δ. Αλεφαντή & Αβραμάκο Σπυρίδων

Προς: Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής κ. Αλεφαντή Δημήτριο Κοινοποίηση Γραμματεία ΟργανωτικούΠρόεδρο ΔΕΕΠ Β1 Βορείου Τομέα κ. Αβραμάκο Σπυρίδωνα  Αγία Παρασκευή 30 Ιουλίου 2023

Αξιότιμοι Κύριοι

Κατόπιν της από 29.07.2023 δημοσιευθείσας επιστολής ” Πέντε μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής στηρίζουν Αλέξανδρο Μουστόγιαννη” πέντε μελών του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Παρασκευής, με την οποία δηλώνουν την ευθεία στήριξη τους σε συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, ως μέλη της τοπικής και δηλώνοντας ότι εκφράζουν τη βούληση του εκλογικού σώματος των μελών της Νέας Δημοκρατίας της Αγίας Παρασκευής, δηλώνουμε ότι:

Ως εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής, μοναδικό μας μέλημα είναι η πορεία του κόμματος και όχι η δήλωση στήριξης σε οποιονδήποτε υποψήφιο Δήμαρχο. Ο ρόλος μας καθορίζεται από τις επίσημες αποφάσεις και ανακοινώσεις του κόμματος και μόνο. Ουδεμία προσωπική άποψη επιτρέπεται να εκφράζουμε δημόσια, επικαλούμενοι τον θεσμικό μας ρόλο ως συλλογικό κομματικό όργανο.

Ως εκ τούτου, θα επιθυμούσαμε την επίσημη τοποθέτηση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Παρασκευής αναφορικά με την επίμαχη επιστολή.

Με τιμή

Αναστασιάδου Γιάννα Μέλος Δ.Σ ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής

Βοζίκης Γεώργιος Μέλος Δ.Σ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής

Δουλαδίρη Ελένη Μέλος Δ.Σ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής

Κωβαίος Γεώργιος Μέλος Δ.Σ. ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Παρασκευής

Κωστοπούλου Ζωή Μέλος Δ.Σ. ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Παρασκευής

Φώτου Φωτεινή Μέλος Δ.Σ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων