Kώστας Τσιαμπάς: Οι Παραμυθατζήδες και τα ψέματα έχουν… Κοντά Ποδάρια!

Τους τελευταίους μήνες, με κορύφωση τη περίοδο μετά τις βουλευτικές εκλογές, υποψήφιοι γαλάζιοι Δήμαρχοι κυκλοφορούν στην Αγία Παρασκευή, ανυπόστατες φήμες με προφανή σκοπιμότητα ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ των δημοτών με ΨΕΜΑΤΑ, ότι δήθεν τους έχει δοθεί το χρίσμα ή στήριξη.

Οι «παραμυθατζήδες» ξεκίνησαν την γκεμπελική τους προπαγάνδα διασπείροντας ψευδείς πληροφορίες στη πόλη πολύ πριν τις εθνικές εκλογές συνεχίζοντας και μετά τις εκλογές. ‘Ότι δηλαδή, παίρνουν το χρίσμα ή την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος.

Τα ψέματα όμως έχουν κοντά ποδάρια και κάποτε τελειώνουν. Σας θυμίζω ότι το χρίσμα ή τη στήριξη την δίνουν τα κόμματα (περιπτώσεις Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά) και όχι οι δημοσιογράφοι.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν έχει δοθεί χρίσμα ή στήριξη και ούτε πρόκειται να δοθεί σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο, στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής, όπως με διαβεβαίωναν όλη αυτή την περίοδο και πρόσφατα, υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη και αυτή είναι η Αλήθεια!

Πρόκειται για ανυπόστατες διαρροές που με αναγκάζουν ως μέλος της ΝΔ και ο μοναδικός από τους υποψήφιους Δημάρχους της πόλης, (απ’ όσο γνωρίζω) εγγεγραμμένος στο ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ του κόμματος, για πρώτη φορά να ασχοληθώ με τέτοια θέματα, διότι πιστεύω και το απέδειξα στην πράξη ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει πολιτική κατεύθυνση, αλλά να μην είναι εξαρτημένη από τα κόμματα.

Θα θυμίσω εδώ σε όλους τους… επίδοξους ότι, τα κόμματα είναι θεσμοί και πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού από όλους και να μην χρησιμοποιούνται για ίδιο όφελος, κάτι που έκαναν οι συγκεκριμένοι αρκετές φορές στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την τετραετία που διανύουμε, προκαλώντας οργή και θυμηδία στους δημοτικούς συμβούλους.

Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και ο αυτοσεβασμός και τους καλώ να σεβαστούν τη Δημοκρατία, τους δημότες , το κόμμα και τους υποψήφιούς τους που τους εκθέτουν με το να διασπείρουν ψεύτικες πληροφορίες.

Κώστας Τσιαμπάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων