Ο Χαρδαλιάς κι «εγώ»!

Γράφει η Λένα Μαρκή

Που λες γειτόνισσα, να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα εναντίον του υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής (πλέον) Νίκου Χαρδαλιά. Καλό παιδί ο Νίκος με πολύ αξιόλογο έργο, με ακέραιο χαρακτήρα, τρέχει το παλικάρι από δω κι από κει. Α, το σωστό, σωστό και το δίκιο, δίκιο.

Αλλά βρε φιλενάδα, είναι αστείο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στην Αγία Παρασκευή. Με την ανακοίνωση της στήριξής του από την Νέα Δημοκρατία, αυτομάτως βγήκαν από τα χρονοντούλαπα των περισσότερων γαλάζιων αυτοδιοικητικών υποψηφίων φωτογραφίες των ιδίων μετά του Νίκου!!!  Οι δε ανακοινώσεις στήριξής του βγήκαν άμεσα και εντελώς μα εντελώς … αυθόρμητα!!! Άλλοι προτάσσουν τη στήριξή τους στον εκλεκτό της Πειραιώς και άλλοι ενθυμούμενοι πως τους στήριξε εκείνος σε προεκλογική τους/του εκδήλωση.

Δε διαφωνείς κι εσύ φίλη μου, ότι το φαινόμενο ”Ο Χαρδαλιάς κι «εγώ»’’ καλά κρατεί στην Αγία Παρασκευή. Είτε για να γίνουμε αρεστοί στο κόμμα, είτε για να δείξουμε ότι εμείς είμαστε αυτοκόλλητοι με το αγαπημένο παιδί του προέδρου, άρα … οι Δεξιοί να μας ψηφίσετε! Βλέπεις σε δυο μήνες έχουμε δημοτικές εκλογές φιλενάδα και δεν μας παίρνει να πάμε κόντρα. Έχουμε και ένα Δημαρχείο να χτίσουμε και μιας και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης τα έκανε ολίγον τι μαντάρα, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον νέο υποψήφιο, με την προϋπόθεση ότι θα εκλεγεί φυσικά.

Με αυτά κι αυτά που λες γειτόνισσα, ζήλεψα κι εγώ κι είπα να βάλω κι εγώ μια φωτογραφία με το Νίκο για να μην μείνω πίσω.

(Σ.σ. η φωτογραφία είναι ολοφάνερο προϊόν του photoshop)

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων