Καταγγελία της ΚΑΠ για τον ΠΑΟΔΑΠ: ΝΤΡΟΠΗ!

.

Σε δημόσια καταγγελία κατά του ΠΑΟΔΑΠ προέβη το σωματείο Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ). Το ανδρικό μπάσκετ διαμαρτύρεται για αλλαγή των ωρών προπόνησης ερήμην του και αφού είχαν δηλώσει ότι δεν επιθυμεί αλλαγή!

Αναλυτικά:

ΝΤΡΟΠΗ!

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στην συνεδρίαση του ΠΑΟΔΑΠ της 21/07/2023 αποφασίστηκε ερήμην μας και χωρίς την συμφωνία μας αλλαγή στις ώρες του προπονήσεων της ανδρικής μας ομάδας που γίνονται στο κλειστό του Κοντόπευκου (Ζέτα Λαούδη) και οι οποίες ίσχυσαν για τα τελευταία 4 τουλάχιστον χρόνια.

Η απόφαση είναι άδικη και απολύτως βλαπτική για τον σύλλογό μας καθώς είναι αδύνατον για τους εργαζόμενους αθλητές μας να συμμετέχουν στις προπονήσεις σύμφωνα με το τροποποιημένο πρόγραμμα αυθαίρετα ορίστηκαν πολύ νωρίς το απόγευμα. Φαίνεται ότι τα γνωστά κυκλώματα ενοχλούνται με την επιτυχημένη πορεία της ανδρικής μας ομάδας και του συλλόγου μας και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να την υπονομεύσουν.

Με οργή επίσης διαπιστώσαμε ότι το στην σχετική συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ ειπώθηκε ψευδώς από τους αρμόδιους ότι ο σύλλογός μας συμφωνεί με τις αλλαγές (!) παρόλο που τους είχαμε ενημερώσει εκ των προτέρων ότι δεν συμφωνούμε με καμία αλλαγή στο πρόγραμμα.

Από τα παραπάνω καταλήγουμε στο θλιβερό συμπέρασμα ότι η βλαπτική απόφαση του ΠΑΟΔΑΠ είναι αποτέλεσμα μεθόδευσης από την γνωστή «παρέα» ανθρώπων που 4 χρόνια τώρα αρνείται πεισματικά την καθιέρωση διάφανων και δίκαιων κριτηρίων στην κατανομή της χρήσης των γηπέδων, ενεργεί με συνέπεια εχθρικά προς την ΚΑΠ και τους αθλητές της και δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ακόμα και αθέμιτες μεθόδους.

Σαν πρώτο βήμα θα απευθυνθούμε στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και θα ζητήσουμε τις ενέργειές του για την άμεση ακύρωση της βλαπτικής απόφασης του ΠΑΟΔΑΠ και την αποκατάσταση της αδικίας που προσβάλλει τόσο τις 300 οικογένειες που στηρίζουν καθημερινά την ΚΑΠ όσο και τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας μας.

Θα επανέλθουμε με νεότερα όταν υπάρξουν.

Προς το παρόν ένα μόνο: ΝΤΡΟΠΗ!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων