Απάντηση της ΚΑΠ στον ΠΑΟΔΑΠ: Τα 8 Ψέματα του κ. Παπασπύρου

.

Η αντιπαράθεση μεταξύ του αθλητικού σωματείου της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ) και του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μετά την απάντηση του κ. Σπύρου Παπασπύρου σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης (FB) στην αρχική ανακοίνωση της ΚΑΠ, το σωματείο επανέρχεται με ανακοίνωση που έχει τον τίτλο: “Τα 8 Ψέματα του κ. Παπασπύρου” και δημοσιεύεται ακολούθως.

/////////

“Προσπαθώντας να απαντήσει στην προχθεσινή μας καταγγελία ο κ. Παπασπύρος, πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, αποκαλύπτει τον δικό του ρόλο στην μεθόδευση που στήθηκε σε βάρος του συλλόγου μας και ομολογεί ότι η απόφαση αλλάζει την κατανομή ωρών χωρίς την συμφωνία της ΚΑΠ και χωρίς μάλιστα να δώσει το δικαίωμα στον σύλλογό μας να καταθέσει τις όποιες αντιρρήσεις του!

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια, συμβαίνει επί θητείας Παπασπύρου και αυτοί που ευνοούνται είναι προσωπικοί και πολιτικοί του φίλοι! Σύμπτωση θα είναι!

Για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ δεν διστάζει να καταφύγει σε 8 ψέματα για τα οποία έχουμε αναλυτικές εξηγήσεις για όποιον τις ζητήσει:

-Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΔΑΠ, ως ηθικά όφειλε, μας ενημέρωσε για οποιαδήποτε συνεδρίαση του ΔΣ που αφορούσε κατανομή ωρών.

-Είναι ψέμα ότι ο ΓΣΑΠ ή ο ΠΑΟΔΑΠ, ως ηθικά και θεσμικά όφειλαν, μας ενημέρωσαν για τις ζητούμενες αλλαγές.

-Είναι ψέμα ότι ο σύλλογός μας αρνήθηκε πρόσκληση του ΠΑΟΔΑΠ ή του ΓΣΑΠ να συμμετάσχει σε συζήτηση για αλλαγές στο πρόγραμμα.

-Είναι ψέμα ότι η ΚΑΠ ζήτησε παραπάνω ώρες.

-Είναι ψέμα ότι οι αλλαγές που έγιναν επηρεάζουν μόνο μία 1 προπόνηση.

-Είναι ψέμα ότι παραμένουν ίδιες οι συνολικές ώρες προπόνησης για τον σύλλογό μας.

-Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΔΑΠ κάνει την κατανομή με βάση κριτήρια.

-Είναι ψέμα ότι στην συνεδρίαση του ΠΑΟΔΑΠ δεν αναφέρθηκε ψευδώς ότι η ΚΑΠ συμφωνεί με τις αλλαγές.

Όσα έχουμε καταγγείλει στην αρχική μας ανακοίνωση ισχύουν στο ακέραιο!

Κλείνοντας θα επαναλάβουμε ότι η ΚΑΠ είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Αγίας Παρασκευής, δρα θεσμικά, μένει συνειδητά έξω από κάθε πολιτική διαμάχη και έτσι μας προβληματίζει το ότι στις αντιρρήσεις μας αποδίδονται πολιτικά κίνητρα.

Μάλλον ισχύει το ότι «εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια».

Ευτυχώς, δεν είμαστε ίδιοι!

ΥΓ Σχετικά με τις απειλές περί καταστροφής που περιλαμβάνονται στο κείμενο Παπασπύρου ενημερώνουμε όσους ονειρεύονται την καταστροφή του συλλόγου μας ότι η ΚΑΠ είναι πολύ μεγαλύτερη από το μπόι τους.

Δ.Σ. Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων