ΣΠΑΥ και Εθελοντές στο πεδίο της μάχης με τις φλόγες στην Πάρνηθα!

.

Τη στιγμή που η μεγάλη πυρκαγιά στην Πάρνηθα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, τις πυροσβεστικές δυνάμεις που είχαν πέσει στη μάχη με τις φλόγες, ενίσχυσε η παρουσία του ΣΠΑΥ και των Εθελοντών Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης που δραστηριοποιούνται στον Υμηττό.

Κλιμάκια εθελοντικών Ομάδων με πλήρη εξοπλισμό από την Τρίτη, 22 Αυγούστου μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, επιχείρησαν στην καταστροφική πυρκαγιά της Πάρνηθας όπου συνέδραμαν στο έργο της κατάσβεσης.

Παράλληλα, οι νέες σύγχρονες υδροφόρες του ΣΠΑΥ βρίσκονταν διαρκώς στη διάθεσή της πυροσβεστικής και εφοδίαζαν τα εκεί οχήματα, υπό αντίξοες συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 200 τόνοι νερό δόθηκαν από τις υδροφόρες για την πλήρωση των πυροσβεστικών οχημάτων.

Την «Ευγνωμοσύνη!» του εξέφρασε με συγκίνηση ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, προκειμένου να ευχαριστήσει τους εθελοντές: «Οι καλύτερα εκπαιδευμένοι εθελοντές μας κυριολεκτικά είναι παρόντες σε μία τρομερή μάχη. Καλό κουράγιο σε όλους!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε ότι: «O ΣΠΑΥ με τον εξοπλισμό, την υποδομή και τη δύναμη ψυχής των εθελοντών του θα είναι πάντα παρών, όποτε και όπου χρειαστεί»!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.