Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τη “Μια γενιά μπροστά”

Με έκπληξη παρακολουθούμε τη συνεχή διαρροή υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά” του υποψηφίου Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη.

Πριν από μία ώρα περίπου (plus) αντικρίσαμε την δήλωση αποχώρησης από το συνδυασμό της κ. Ερμίνας Λούμπα- Λαπαρδά στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Όπως αναφέρει δεν θα είναι υποψήφια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Είναι γεγονός πως πρόκειται για την όγδοη 8η αποχώρηση που δημοσιεύει το aparaskevi-images.gr, με έντονες πληροφορίες ότι επίκειται και αποχώρηση από την ίδια παράταξη γνωστού ιατρού συμπολίτη μας που θα πολιτευτεί στην Περιφέρεια Αττικής στο πλευρό του κ. Νίκου Χαρδαλιά.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων