Γιώργος Οικονόμου: Στόχος μας αδιαπραγμάτευτος να γίνει η Αγία Παρασκευή μια Πόλη Πρότυπο (VD)

.

Επισκεπτόμενος την πλατεία του Αγίου Ιωάννη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Γιώργος Οικονόμου, αναφερόμενος στις εργασίες που πραγματοποιούνται εκεί, προχωρά σε δεσμεύσεις.

Δεσμεύεται ότι, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος, στόχος είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου σιντριβανιού με όλα τα στοιχεία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής που μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς της πλατείας και της πόλης.

Στόχος του επίσης αδιαπραγμάτευτος είναι να αναδείξει την Αγία Παρασκευή σε Πόλη Πρότυπο, μια πόλη σύγχρονη και ανθρώπινη. Υπόσχεται δε ότι με προσεκτικά μελετημένο πρόγραμμα, με εμπειρία και γνώση θα υπηρετήσει την πόλη με πάθος, αφοσίωση και δυναμισμό.

Προσκαλεί σε ένωση δυνάμεων για την δημιουργία της πόλης που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.

*********

Υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Έργα «ανάπλασης» που δεν υλοποιούνται.

Η πλατεία Αγ. Ιωάννη είναι άλλη μια απόδειξη μιας δημοτικής αρχής που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας.

Αυτές οι εκλογές είναι η ευκαιρία μας!

ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ, κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων