Δήλωση Γιώργου Οικονόμου για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

«Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών ολοκληρώθηκε.

Θέλω για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τα στελέχη της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή για την όλη προσπάθεια, τον καθαρό και τίμιο αγώνα που δώσαμε με ήθος και ευπρέπεια. Με συγκινεί η στάση τους και η συμπαράστασή τους και μετά το αρνητικό για μας αποτέλεσμα. Είμαι υπερήφανος για την επιλογή αυτών των στελεχών, που συνθέτουν μία ποιοτική ομάδα με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και προσήλωση σε αρχές και αξίες.

Η παράταξή μας, δεν πέτυχε τους στόχους της να κερδίσει την ευρεία εμπιστοσύνη των δημοτών και να διεκδικήσει την διοίκηση του Δήμου.

Συγχαίρω τους δύο συνυποψηφίους μου επικεφαλής των συνδυασμών που θα δώσουν την μάχη της προσεχούς Κυριακής, Γιάννη Μυλωνάκη και Γιάννη Σταθόπουλο.

Εμείς θα παραμείνουμε ενεργοί από την θέση που μας αναλογεί, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, με στάση ευθύνης και διάθεση προσφοράς.

Ευχαριστούμε τους δημότες που μας εμπιστεύθηκαν και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους, τιμώντας αυτή την αμφίδρομη σχέση που χτίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Τέλος σας διαβεβαιώνω ότι οι ενέργειες, οι αποφάσεις μας και η παρουσία μας, θα υπηρετούν το συμφέρον της πόλης και μόνο.»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.