Ευχαριστήριο μήνυμα του Νίκου Ζόμπολα

Να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και την παράταξη του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, έκανα έναν έντιμο προσωπικό προεκλογικό αγώνα. Αν εκλέγονταν η παράταξη μας θα ήμουν κι εγώ μέλος του ΔΣ, σε ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο με άξιους συνυποψήφιους. Δυστυχώς η ανέλπιστη 3η θέση της παράταξης δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω ενεργά στο νέο ΔΣ.

Τα μηνύματα των εκλογών ήταν σαφή και ξεκάθαρα και πρέπει να τα αποδεχτούμε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας και στον δήμο και ευρύτερα. Καλή επιτυχία σε αυτούς που θα εκλεγούν την επόμενη Κυριακή για το καλό της πόλης μας και καλή επιτυχία και στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και το Νίκο Χαρδαλιά που θα συνεργαστούμε ως Δήμος ώστε να καλυτερεύσει η καθημερινότητα των πολιτών μας.

Θα συνεχίσω να είμαι ενεργός και στα κοινά γενικά (όπως κάνω εδώ και 20 χρόνια) και στον δήμο μας, οπουδήποτε μπορώ να προσφέρω. Αφήνω πίσω μου μια «αναθέρμανση» των σχέσεων των νέων με την δημοτική αρχή, ένα νέο τοπικό συμβούλιο νέων, δράσεις και εθελοντισμό, πολλές προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και έναν νέο θεσμό, το Φεστιβάλ Νεολαίας που ελπίζω να συνεχιστεί. Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκα ανιδιοτελώς και χωρίς έμμισθη θέση και θα συνεχίσω να το κάνω όπου μπορώ και χρειάζεται. 

 ΝΙΚΟΣ ΖΟΜΠΟΛΑΣ 

Αντιδήμαρχος Νεολαίας 

 Ασφαλιστικός πράκτορας 

 Στατιστικός – οικονομολόγος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.