Ο Θοδωρής Μπριάνης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Β. Ζορμπά

Τον Θοδωρή Μπριάνη ανακοίνωσε ως υποψήφιο στέλεχος του ψηφοδελτίου του ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”, Βασίλης Ζορμπάς:

“Ο Θοδωρής Μπριάνης, καταγόμενος από την Λαμία, γεννήθηκε και ζει στην Αγία Παρασκευή. Προέρχεται από πολιτική οικογένεια, αφού τόσο ο πατέρας του Κώστας, όσο και ο αδερφός του Δημήτρης ασχολήθηκαν επί πολλά χρόνια ενεργά με την πολιτική, ο δε αδελφός του έχει διατελέσει και βουλευτής της ΝΔ στο νομό Φθιώτιδος και οι θείοι του Γιώργος και Νίκος είχαν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Θοδωρής είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και διατηρεί γραφείο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα αδέλφια του. Υπήρξε επί πολλά χρόνια μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και είναι μέλος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών, ως νομικός εκπρόσωπος του ΠΣΑΚ.

Από το 2003 μέχρι και σήμερα εκλέγεται πρόεδρος του ΝΠΔΔ << ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ>>. Είναι μέλος των ΔΣ του Συλλόγου Επιστημόνων Αγ. Παρασκευής και του Σωματείου Ρουμελιωτών ΒΑ Αττικής, ως υπεύθυνος επικοινωνίας.. Η αγάπη του για τον αθλητισμό (Μαραθωνοδρόμος), τον ώθησε ώστε να δραστηριοποιηθεί ενεργά με την διοργάνωση αγώνων, όπως του Δρόμου Ζωής <<Αναδεικνύοντας τον Υμηττό>>. Είναι αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ). Τα έτη 1995-2008 ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο ΔΣΑ και ήταν συντάκτης των νομικών περιοδικών << Νομικός Φάκελος>> και << erga omnes >>.

Είναι παντρεμένος με την Ισαβέλλα Γιαννάτου και πατέρας δύο παιδιών. Θοδωρή σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου και καλή μας επιτυχία”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.