Όλγα Παρδάλα: “Ας δώσουμε φωνή στη νέα εργαζόμενη μητέρα στην Αγία Παρασκευή”

.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσές μου,

Η κοινωνία της Αγίας Παρασκευής , η οποία αποτελείται από όλους εμάς που μεγαλώσαμε εδώ, κατοικούμε και εργαζόμαστε εδώ, δημιουργήσαμε οικογένεια εδώ και αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε λογής αντιξοότητα στην καθημερινότητά μας, έχει πλέον την κοινή πεποίθηση ότι μοναδική διέξοδος στο τέλμα που έχει οδηγηθεί η περιοχή μας είναι  η ουσιαστική αλλαγή του πολιτικού μοντέλου διοίκησης του Δήμου μας. Μια ανάγκη που, ενώ υπάρχει στο μυαλό όλων των συνδημοτών μας εδώ και πολλά χρόνια ,αυτή είτε διαψεύστηκε στην πορεία, είτε περιφρονήθηκε επιδεικτικά από εκείνους που εμπιστευτήκαμε με την ψήφο μας μετά την ανάληψη της εξουσίας.

 Ως δικηγόρος στην Αγία Παρασκευή , σύζυγος και μητέρα ενός μικρού παιδιού γεννημένου μέσα στην πανδημία, βίωσα και βιώνω τις πιο απότομες αλλαγές στην καθημερινότητα που έχει βιώσει κάθε άλλη γενιά της σύγχρονης εποχής στην Ελλάδα μετά το 2000.Εντούτοις , έχει περιφρονηθεί η γενιά μας . Σε επίπεδο Δήμου, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική στήριξη προς τους νέους γονείς , ούτε προς τα νέα ζευγάρια που επιθυμούν να δημιουργήσουν οικογένεια. Οι νέοι μας φεύγουν την τελευταία δεκαετία με ραγδαίο ρυθμό και γίνονται απλοί επισκέπτες στον τόπο αυτό που τόσο τους απογοητεύει.

Τα περιθώρια βελτίωσης ή συγχώρεσης έχουν στενέψει πλέον, μετά από δύο έτη σοβαρής κοινωνικής πίεσης εξαιτίας της πανδημίας και δώδεκα περίπου έτη οικονομικής ύφεσης της χώρας. Η φθορά του παλαιοκομματισμού και η εμμονή στην πολιτική πόλωση , έχει οδηγήσει το Δήμο μας σε μια διοικητική μετριότητα. Εκείνο που αποζητούν οι δημότες  είναι η ριζική ανανέωση μέσω της αλλαγής του μοντέλου διοίκησης. Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι μια απόφαση ευθύνης και ώριμης σκέψης μετά από τη χρόνια περιφρόνηση της γενιάς μας από τους εκπροσώπους της παλαιάς κομματικής ιδεολογίας, ειδικά απέναντι στα δικαιώματα των νέων επαγγελματιών, τις γυναίκες εργαζόμενες και τις νέες μητέρες. Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις , αλλά με κύριο μέλημά μου την Αγία Παρασκευή και την ανάδειξη της πόλης μας ως μια σύγχρονη πόλη πρότυπο.

Το πρόσωπο στο οποίο αναγνώρισα και διέκρινα σοβαρές ικανότητες υπέρ του πεδίου της αλλαγής για την πρόοδο αυτού του τόπου, είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου με την παράταξη της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή. Ο αγώνας μας αυτός είναι δύσκολος, είναι  όμως κοινός και η ανταμοιβή μας  την 8η Οκτωβρίου 2023 , θα είναι όλοι εσείς που θα μας εμπιστευτείτε ως εκπροσώπους σας στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Το βάρος της ευθύνης ήδη το αισθανόμαστε και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι σας.

Ζητάω  την στήριξή σας στις 8 Οκτωβρίου με έναν από τους τέσσερις σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Οικονόμου και της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην πόλη μας!!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1983. Κατάγομαι από την Ανάβρα Καρδίτσας. Είμαι κάτοικος Αγίας Παρασκευής, στον Τσακό από το 1996, όπου κατοικώ έως και σήμερα. Είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού . Είμαι Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω , μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2008, και ασκώ ελεύθερη δικηγορία με συνεργασίες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια με μητέρα εκπαιδευτικό και πατέρα απόστρατο στρατηγό του Ελληνικού Στρατού. Ειδικεύομαι στην Αναγκαστική Εκτέλεση , στις κατασχέσεις λογαριασμών και στη ρύθμιση τραπεζικών δανείων. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της Νομικής Αθηνών με ειδίκευση στην Πολιτική Δικονομία ενώ η διδακτορική μου διατριβή έχει θέμα τη Διαφθορά στη Διεθνή Διαιτησία. Ομιλώ εξαιρετικά Αγγλικά και Γαλλικά. 

Όλγα Παρδάλα

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.