Σκανδαλώδης έκτακτη επιχορήγηση με «σφραγίδα» Σταθόπουλου

.

Οι δήμαρχοι του χθες αλληλο-υποστηρίζονται, γιατί αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα

Η χθεσινή (30/8) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής θα αρκούσε από μόνη της να εξηγήσει γιατί η πόλη μας βρίσκεται στη σημερινή ζοφερή κατάσταση. Μια συνεδρίαση που έδειξε ότι η διοίκηση του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του γίνεται «όπως να ‘ναι», χωρίς προγραμματισμό, σχέδιο και ορθολογική διαχείριση, αλλά και ότι η κακοδιοίκηση χαρακτηρίζεται από συνέχεια και εναλλαγή…

Από τη μία είχαμε την ομολογία του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρου Παπασπύρου ότι δεν του φτάνουν τα χρήματα για να βγάλει τη χρονιά και να καλύψει τις ανάγκες του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού που διοικεί, με τον… δικό του πρωτόγνωρο τρόπο, και γι’ αυτό ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους να του εγκρίνουν εκτάκτως πρόσθετη χρηματοδότηση από τον Δήμο. Αίτημα το οποίο ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς έσπευσε πρόθυμα να στηρίξει, κλείνοντας για άλλη μια φορά τα μάτια στην αλλοπρόσαλλη διοίκηση του κ. Παπασπύρου, που προσθέτει και νέα οικονομικά βάρη στους πολίτες.

Από την άλλη διαπιστώσαμε ότι ο δήμαρχος δεν ήταν ο μόνος που πρόσφερε χείρα βοηθείας στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, αφού και ο πρώην δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος, ο οποίος συνηθίζει να κρύβεται πίσω από τα βολικά «παρών», «απέχω» και «λευκό», φρόντισε να αφήσει τα μέλη του συνδυασμού του να ψηφίσουν κατά… συνείδηση «λευκό», διευκολύνοντας έτσι τη δημοτική αρχή του κ. Ζορμπά να περάσει το θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση γι’ αυτό που υποστηρίζουν ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, ότι δηλαδή οι δήμαρχοι του χθες ουσιαστικά αλληλο-υποστηρίζονται, φροντίζοντας να διασφαλίσουν την προσωπική πολιτική τους επιβίωση, αδιαφορώντας για τη ζημιά που κάνουν στην πόλη μας.

Αυτή η κατάσταση δεν αξίζει στην Αγία Παρασκευή και θα τερματιστεί τον Οκτώβριο του 2023. Τότε που οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν στα πράγματα μια δημοτική αρχή που έχει και σχέδιο και γνώση και όρεξη για δουλειά. Μια διοίκηση που βγαίνει μπροστά στα δύσκολα, παίρνει ξεκάθαρες θέσεις και δεν προσπαθεί να τα έχει με όλους καλά…

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.