Πιλοτική δράση ανακύκλωσης από τη “Νίκη πολιτών”

.

Το πιλοτικό πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής» για συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών, πόρτα-πόρτα, με συμμετοχή 30 οικογενειών (νοικοκυριών του Δήμου μας, από όλες τις περιοχές) σε τρία ρεύματα (χαρτί – κίτρινο χρώμα, πλαστικό – μπλε χρώμα και μέταλλο & γυαλί – μπορντό χρώμα), απέδωσε.

Καταφέραμε τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο να έχουμε 95% καθαρό υλικό ανακύκλωσης, με δυναμική για μεγάλο περιβαλλοντικό και οικονομικό όφελος για τον Δήμο και τους δημότες μας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την ουσιαστική δράση.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.