Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στις 6/9

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 06.09.2023 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19.30  με θέματα:

  1. Έγκριση 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής οικονομικού έτους 2023 (εισήγηση: Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ κ. Σ. Παπασπύρος).
  2. Σύναψη νέου συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Ελληνικής εταιρείας αξιοποίησης ανακύκλωσης ΑΕ. για τη διαχείριση και αξιοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών, προϊόν συλλογής από το δίκτυο ανακύκλωσης (μπλε καδών) του Δήμου   (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Ε. Δάβαρη).
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρακτικού της κλήρωσης και τη συγκρότηση της Επιτροπής σε σώμα για την προσωρινή & οριστική παραλαβή του έργου «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες Δήμου Αγίας Παρασκευής» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Β. Σάρκουλας).
  4. Λήψη απόφασης για το συμβιβασμό και τη συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς του Δήμου μας με  τους α) Πηνελόπη συζ. Αναστασίου Μάδη, το γένος Κωνσταντίνου και Παρασκευής Παγώνα και β) Δημήτριο  Παγώνα του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής,  σύμφωνα με το άρθρο 214Α του ΚΠολΔ, για την απόκτηση από το Δήμο μας της κυριότητας του ακινήτου επιφανείας 2.581,97 τετρ. μέτρων που βρίσκεται στην περιοχή «Τσακός», εκτεινόμενο μεταξύ των οδών Κυκλάδων και Γοργοποτάμου, στο οικοδομικό τετράγωνο (Ο.Τ.) 118 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου μας (εισήγηση: Νομικός Σύμβουλος κ. Γ. Λαζουράς).
  5. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Δ. Λέκκας).
  6. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης Δήμου Αγίας Παρασκευής(εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Δ. Λέκκας).
  7. Λήψη απόφασης για την ρύθμιση της στάθμευσης στην διασταύρωση των οδών Αιγαίου Πελάγους και Γραβιάς (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  • Λήψη απόφασης για την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων άνω των 1,2t και ορισμού ανώτατου ορίου ταχύτητας τα 20Km/h  στην οδό Κιλκίς (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  • Λήψη απόφασης για χωροθέτηση θέσης χρηματαποστολής επί της οδού Στρ. Τόμπρα (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  • Λήψη απόφασης για ρυθμίσεις στάθμευσης επί της οδού Αχέροντος (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  • Αντικατάσταση μέλους  Δ.Σ του Ν.Π.Π.Δ.  ΠΑΙΣΔΑΠ (εισήγηση: Επικεφαλής παράταξης κ. Γ. Οικονόμου)
  • Αντικατάσταση μέλους  Δ.Σ του Ν.Π.Π.Δ.  ΠΑΟΔΑΠ (εισήγηση: Επικεφαλής παράταξης κ. Γ. Οικονόμου)
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή ή μη προσαυξήσεων από οφειλή προς το Δήμο οφειλετών με οικονομική αδυναμία αποπληρωμής (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  • Κανονισμός βράβευσης μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών της πόλης μας (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).