Σοβαρή καταγγελία Γ. Μυλωνάκη: ο Δήμαρχος προσέλαβε υποψηφίους του στην Πολιτική Προστασία (ΗΧΗΤΙΚΟ)

.

Οι 7-8 από τους 18 εργαζόμενους με 4μηνα στην Πολιτική Προστασία (ή συγγενείς τους) είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου. Αυτό είναι το κριτήριο!

Στο ραδιόφωνο του REAL FM και στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης όπου εξέφρασε την θέση του για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Μεταξύ των άλλων σημαντικών που είπε, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και θέλησε να περάσει το μήνυμα στον κόσμο πως τα Τέμπη, οι φωτιές, οι πλημμύρες ακόμα και η αποτρόπαια δολοφονία στον Πειραιά, αναδεικνύουν τις παθογένειες του κρατικού μηχανισμού. Γι’ αυτό χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας. Μίλησε για πρόληψη, συντονισμό και αρμοδιότητες αναφορικά με το κεντρικό κράτος και τους ΟΤΑ.

Επικεντρώνοντας στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και στον τομέα της  Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι υπολειτουργεί, αφού έχει μόλις τρεις (3) εργαζόμενους.

Και αυτό γιατί, κατήγγειλε, πολλοί από τους εργαζόμενους που προσέλαβε ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς για 4 μήνες δεν είναι σε θέση να εργαστούν. Εξήγησε πως από τους 18 οι 7-8 είναι υποψήφιοί του (σ.σ. Δημάρχου) στο ψηφοδέλτιο!!! Αυτό είναι το κριτήριο πρόσληψης. Οι ίδιοι ή συγγενείς τους είναι υποψήφιοι.

Στο άκουσμα της καταγγελίας αυτής ο δημοσιογράφος κ. Παπαγιάννης  αναφώνησε: Ντροπή! Και συνέχισε πως αυτό συμβαίνει και με άλλους δημάρχους όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Όμως, το να αξιοποιούν τους δικούς τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με κομματικά ή προσωπικά κριτήρια και να τους τοποθετούν σε τέτοιου είδους θέσεις μόνο ντροπή!

Συνεχίζοντας ο κ. Μυλωνάκης, ενημέρωσε ότι, ως δημοτική παράταξη έχουν καταθέσει πολλές φορές προτάσεις στο κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας αλλά και γενικότερα.

Οι δήμαρχοι του χθες δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του αύριο“, σύμφωνα με τον κ. Μυλωνάκη.

Σ.σ. Σε επικοινωνία που είχαμε κατόπιν με τον κ. Μυλωνάκη, μας ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα σχετικά με όσα κατήγγειλε. Όμως δεν τα αναγράφουμε εδώ, γιατί στόχος δεν είναι τα άτομα, αλλά οι πρακτικές που χρησιμοποιούνται ευρέως και προεκλογικά. Αυτές πρέπει να αλλάξουν. Εξάλλου τα ονόματα είναι πολύ εύκολο να αποκαλυφθούν. Ο κάθε τομέας απαιτεί στελέχωση με άτομα που μπορούν να αντιμετωπίσουν τα συγκεκριμένα προβλήματα και όχι εξυπηρέτηση των κολλητών (όπως είπε και ο κ. Παπαγιάννης).

Ορισμένοι, όπως φαίνεται, έχουν συνηθίσει το τέρας της παρατυπίας, συνεχίζουν να το τρέφουν και τους ξενίζει η εφαρμογή της νομιμότητας και του ορθολογισμού. Σκέφτονται ακόμη και ενεργούν με κομματικά κριτήρια και συντηρούν τις πρακτικές προεκλογικού «βολέματος» συγγενών και φίλων.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.