“Λαϊκή Συσπείρωση”: Καλή σχολική χρονιά με δύναμη και αγώνες

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, στους μαθητές και τα όνειρά τους για ολόπλευρη μόρφωση και δημιουργία, στους εκπαιδευτικούς για τα δικαιώματά τους, στους γονείς και τους αγώνες τους για σύγχρονα και ασφαλή, δημόσια σχολεία με πλήρη στελέχωση της διδασκαλίας.

Έρχεται μια δύσκολη χρονιά για κάθε οικογένεια που ζει απ’ τη δουλειά των γονέων. Η ακρίβεια στη διατροφή, την ενέργεια και τη στέγη, η ακριβή υγεία, το κόστος για εφόδια που δεν παρέχονται απ’ το εκπαιδευτικό σύστημα δε μπορούν να καλυφθούν απ’ τους μισθούς που παραμένουν καθηλωμένοι για μια δουλειά με εντατικοποίηση και εξαντλητικά ωράρια εργασίας. Η πόλη που ζούμε παραμένει αθωράκιστη στα φυσικά φαινόμενα.

Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να μετατρέψουμε την ανασφάλεια και την ανησυχία μας σε οργανωμένο αγώνα, διεκδικώντας τη μόρφωση και τη ζωή που πραγματικά μας αξίζει.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος  της Λαικής  Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής, Ηλίας Τσιμπουκάκης, επέλεξε την παρουσία του και τον χαιρετισμό του για τη νέα σχολική χρονιά να την κάνει στο ΕΝΕΕΓΥΛ. Δήλωσε ξανά τη στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο πολύχρονο αίτημα της εξασφάλισης των απαραίτητων υποδομών για τη φιλοξενία όλων των παιδιών στο σύνθετο, ευαίσθητο, με πολλαπλάσιες ανάγκες χώρος της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Ο Θοδωρής Ριτζάκης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα της Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση παραβρέθηκε χαιρετίζοντας την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 3ου Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.