Ο Σύλλογος Τσακού παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ο Σύλλογος κατοίκων ΤΣΑΚΟΥ, παρέδωσε σήμερα, στον Δήμο, προκειμένου να τα προωθήσει, στην Θεσσαλία, συσκευασμένες κούτες με εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, πάνες μωρών και ενηλίκων και ότι άλλο είχε ζητηθεί στις ανακοινώσεις για την βοήθεια των συμπολιτών μας, που περνούν μια τρομερά δύσκολη δοκιμασία.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Σύλλογος προσέφερε ένα ποσό για την αγορά αγαθών. Συνέβαλαν και συνεισέφεραν, οι κάτοικοι του Τσακού, που με μεγάλη μας χαρά είδαμε ότι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τοπικού μας Συλλόγου.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους και ιδιαίτερα στο προσωπικό, τα μέλη και την επιτροπή μελών του Β’ ΚΑΠΗ, που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια μας.

Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε.

                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Πρόεδρος                                        Η Γεν. Γραμματέας

Π. Πανουτσακόπουλος                         Ι. Κουτσουρά

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.