Προσωπικά και σεβόμενος όλα τα κόμματα, άλλο η κυβέρνηση, άλλο η δημοτική αρχή. Και γι’ αυτό στηρίζω τον Γιάννη Σταθόπουλο.

Ο πειρασμός από τις διάφορες δημοσιεύσεις που αναμειγνύουν τα κόμματα με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μεγάλος και δεν μπορώ να μην καταθέσω και εγώ τη δική μου άποψη. Έχουμε λοιπόν:

  1. Με τη λογική του κ. Ζορμπά ότι υπεράνω όλων είναι η κομματική ταυτότητα κάθε υποψηφίου δημάρχου και των συνεργατών του, οι δημοτικές εκλογές δεν έχουν νόημα αφού ο κάθε δημότης θα πρέπει να ψηφίζει για Δήμαρχο αυτόν που ανήκει στο κόμμα του και συνεπώς το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών θα ταυτίζεται απόλυτα με αυτό των βουλευτικών. Θα έπρεπε λοιπόν πάντα με αυτή τη λογική, να καταργηθούν οι δημοτικές εκλογές και όποιο κόμμα κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές να διορίζει για δήμαρχο αυτόν με τον οποίο θεωρεί ότι ταυτίζεται κομματικά, με την εντολή τύπου Ευαγγελίου «Ούτος εστίν ο υιός μου ο αγαπητός εν ω ευδόκησα». Και ο κ. Ζορμπάς να διαγράψει άμεσα όσους συνεργάτες του δεν ασπάζονται την δική του κομματική ταυτότητα. Πως σας φαίνεται;
  2. Προσωπικά και σεβόμενος όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και πάνω από όλα την βούληση των πολιτών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να δηλώσω δημοσίως ότι κομματικά στηρίζω τη Ν.Δ., θεωρώντας την στη χώρα μας τον καλύτερο υποστηρικτή της ελεύθερης οικονομίας στην οποία πιστεύω. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να συνεργάζομαι σε δημοτικό επίπεδο με αξιόλογους ανθρώπους που δεν ανήκουν στο χώρο αυτό, εάν θεωρώ ότι αυτοί είναι οι πλέον κατάλληλοι για τη διοίκηση του δήμου , αφού άλλο η κυβέρνηση, άλλο η δημοτική αρχή. Και γι’ αυτό στηρίζω τον Γιάννη Σταθόπουλο.
  3. Είμαι μέλος της κλαδικής οργάνωσης μηχανικών της Νέας Δημοκρατίας και δεν θα κάνω τη χάρη κανενός να παραιτηθώ, για όλους τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.

Ο νοών νοήτω.

Δημήτρης Κονταξής

Δημοτικός Σύμβουλος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.