Με μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας κάθε ηλικίας της Νέας Αρχής πραγματοποιήθηκε χθες η συναυλία με τα συγκροτήματα Rec και Magenda

Με μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας και πλήθος φίλων κάθε ηλικίας της Νέας Αρχής πραγματοποιήθηκε χθες η συναυλία με τα συγκροτήματα Rec και Magenda στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Ο επικεφαλής, Γιώργος Οικονόμου, χάρισε εισιτήρια διαρκείας στους νέους φιλάθλους της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας, Santa, ως ένδειξη ενεργούς στήριξής της.
Η πόλη μας έχει ανάγκη από αθλητικές υποδομές, πολιτιστικές εκδηλώσεις και στήριξη των νέων της πόλης μας.
Για μια πόλη πρότυπο, με επίκεντρο τη νέα γενιά.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με στιγμές από τη χθεσινή συναυλία με REC, MAGENDA και φυσικά μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας της Αγίας Παρασκευής.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.