Νέα Αρχή: Πιστεύουμε στη συμμετοχικότητα – Δίνουμε «εργαλεία» τους δημότες

Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αγία Παρασκευή έχει ως πρωταρχικό στόχο να μετασχηματίσει συνολικά τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν οι δημότες με τον Δήμο. Κύριο μέλημά μας είναι η καταγραφή των προβλημάτων, ώστε να υπάρχει εικόνα της κατάστασης και ορθολογική αντιμετώπισή τους.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τον χάρτη της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ σε περιβάλλον google maps. Σε αυτόν γίνεται διαρκής καταγραφή των προβλημάτων καθημερινότητας, καθαριότητας, συγκοινωνιών κ.α. του Δήμου Αγίας Παρασκευής και μπορείτε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ!

Με την αποστολή της διεύθυνσης του email σας με μήνυμα στο messenger ή στο email της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ info@neaarxh.gr , θα σας δοθούν δικαιώματα και θα μπορείτε να ενημερώσετε με την ακριβή θέση, φύση και εικόνα του προβλήματός σας, αλλά και να παρακολουθήσετε τα προβλήματα του Δήμου μας εποπτικά!

Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ έχει ήδη αρχίσει τις οχλήσεις στον Δήμο Αγίας Παρασκευής για μια σειρά θεμάτων και θα διεκδικήσουμε ΑΜΕΣΑ την επίλυση και του δικού σας.

Οι δημότες ποτέ δεν σταμάτησαν να νοιάζονται για τον Δήμο τους. Βήμα δεν είχαν και διέξοδο από το τέλμα.

Αποδεικνύουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό και σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ για την Αγία Παρασκευή μας.

Μια Πόλη Έξυπνη, μια Πόλη Πρότυπο.

Μπορείτε να βρείτε το σύνδεσμο εδώ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.