Οι υποχρεώσεις των Δήμων για τα αδέσποτα

Νέο σποτ δημοσίευσε ο Ζωφόρος για τις υποχρεώσεις των Δήμων σε ό,τι αφορά τα αδέσποτα. Κατά μεγάλα ποσοστά οι Δήμοι δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από τον ν. 4830/21 για τη διαχείριση των αδέσποτων της περιοχής τους και το σποτ στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών ώστε να πιέσουν τους Δήμους να συμμορφωθούν για να αλλάξει ”το τοπίο” στη χώρα.

Οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να έχουν πρόγραμμα στείρωσης, σίτισης, εμβολιασμού, σήμανσης και περίθαλψης για τα αδέσποτα εντός των ορίων τους. Είναι θέμα Ηθικής και Πολιτισμού

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.