Αρνήθηκε να… χάσει το Χαϊδάρι, 1-1 στην Αγ. Παρασκευή με Αργυρίου στο 88′! (VD)

Μέχρι λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου η Αγία Παρασκευή κρατούσε στα χέρια της ένα αποτέλεσμα που για εκείνη θα είχε πολλαπλή αξία.

Ωστόσο, το Χαϊδάρι βρήκε τον τρόπο να αποφύγει την ήττα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και να αποσπάσει το ισόπαλο 1-1, με το οποίο μάλιστα διατηρείται σε τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή!

Στο γήπεδο Νότου της Αγίας Παρασκευής έγινε ένα παιχνίδι με «απρόβλεπτη» εξέλιξη, βάσει της εικόνας του, αφού η καθεμιά από τις ομάδες σκόραρε στο ημίχρονο που είχε ο αντίπαλος την υπεροχή.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν τις περισσότερες καλές στιγμές, με αποκορύφωμα την περίπτωση του 28′ όπου ο Ματέα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Αραμπατζή αλλά δεν κατάφερε να εκτελέσει. Ωστόσο, η «Σάντα» ήταν εκείνη που βρήκε γκολ στη δεύτερη -και τελευταία για το πρώτο ημίχρονο- απειλή της, όταν στο 30ο λεπτό ο Καραγιάννης πήρε το «ριμπάουντ» από την ασθενή απόκρουση του Καλαματιανού στο μακρινό σουτ του Δημητρίου και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Είχε προηγηθεί το φιλόδοξο σουτ του Κραψίτη από θέση εκτός περιοχής στο 4ο λεπτό, που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πλησίασαν το δεύτερο γκολ, έχοντας ένα «καυτό» διάστημα με αλλεπάλληλες ευκαιρίες. Στο 53′ ο Καραγιάννης, στο 55′ ο Κοντοές, στο 56′ ξανά ο Καραγιάννης και στο 65′ ο Λαμπρίδης δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν απέναντι στον γκολκίπερ του Χαϊδαρίου. Στο 71′ η αριθμητική ισορροπία ανατράπηκε, αφού ο Στυλιανόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε περίπτωση που θα μπορούσε κάλλιστα να την έχει αποφύγει. Παρ’ όλα αυτά, η «Σάντα» συνέχισε με επιτυχία να κρατάει μακριά από την περιοχή της τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά, όμως, μέχρι το 88′. Σε εκείνο το σημείο ο Μέξης επιχείρησε τη σέντρα, ο Αργυρίου πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έπιασε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα για το 1-1. Στα λεπτά που απέμεναν υπήρχε αρκετός εκνευρισμός, με συνέπεια επί της ουσίας να μην δημιουργηθεί κάποια άλλη σπουδαία φάση, σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και αρκετές συγκινήσεις.

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Αντωνίου βρήκε το Χαϊδάρι να παίρνει έναν σημαντικό -όπως εξελίχθηκε το ματς- βαθμό και την Αγία Παρασκευή να μένει με την πικρία, αλλά και με την ικανοποίηση της βελτιωμένης της παρουσίας.

Διαιτητές: Αντωνίου (Χανίων), Βιτσεντζάτος-Κουλοχέρης (Ανατ. Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Μπότος, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Στυλιανόπουλος, Μούζος (56′ Μυτάκης), Κατίδης (17′ λ.τρ. Λαμπρίδης), Καραγιάννης, Δημητρίου (70′ Δακτυλίδης), Κραψίτης

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλαματιανός, Αννιτσάκης (55′ Γκρέμπι), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Κατσάρας, Τσιούλος (74′ Αντούνιτς), Ματέα, Μουκίδης, Μέξης, Αποστολόπουλος, Αργυρίου.

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.