Γιάννης Μυλωνάκης: Σήμερα η πόλη της Αγίας Παρασκευής κέρδισε μία μεγάλη μάχη για ένα καλύτερο αύριο (VD)

.

Το πρώτο μήνυμα νίκης, μετά το προβάδισμα που του δίνει η καταμέτρηση του 60,98% των ψήφων, εξέδωσε ο Γιάννης Μυλωνάκης επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή”.

Ο νικητής της Α’ Κυριακής δηλώνει πως: “σήμερα η πόλη της Αγίας Παρασκευής κέρδισε μία μεγάλη μάχη για ένα καλύτερο αύριο. Σας ευχαριστούμε“.

Σήμερα οι δημότες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για ανανέωση …. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία, με ενθουσιασμό και κυρίως με νηφαλιότητα. Με πίστη ότι στις 15 Οκτωβρίου θα είμαστε νικητές …”.

/////////

Ανακοίνωση του συνδυασμού στο 100% των αποτελεσμάτων:

Το πρώτο βήμα για να Αλλάξει η Αγία Παρασκευή έγινε – Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου η πόλη γυρίζει οριστικά σελίδα!

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, χάρη στην εμπιστοσύνη των πολιτών, πέτυχαν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 μια μεγάλη νίκη – ανατροπή στην πόλη μας. Συγκεντρώνοντας ποσοστό 25,31% η παράταξή μας είναι πλέον η πρώτη δύναμη στην Αγία Παρασκευή και η πεποίθησή μας είναι πως την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στον δεύτερο γύρο, πάντα με τη στήριξη των δημοτών, θα είναι και επίσημα η νέα δημοτική αρχή της πόλης.

Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες της Αγίας Παρασκευής ότι έχουμε πλήρη συναίσθηση της βαριάς ευθύνης που προκύπτει από την ξεκάθαρη λαϊκή εντολή για αλλαγή και -ως εκ τούτου- δεσμευόμαστε ότι θα τη διαχειριστούμε με τρόπο υπεύθυνο και νηφάλιο.

Είναι δεδομένο ότι ο αγώνας για να γυρίσει σελίδα η Αγία Παρασκευή και να αφήσει πίσω τα πρόσωπα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με το αποτυχημένο παρελθόν της δεν έχει ολοκληρωθεί.

Γι’ αυτό και ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης καλεί όλους τους πολίτες, όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, όσους επέλεξαν άλλους συνδυασμούς, αλλά και όσους δεν προσήλθαν στις κάλπες την πρώτη Κυριακή, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους «Αλλάζουμε» ώστε την επόμενη Κυριακή να ολοκληρωθεί η μεγάλη νίκη της 8ης Οκτωβρίου.

Μία νίκη που θα φέρει στην πόλη μας την ανανέωση με μια δημοτική αρχή που έχει γνώση, συγκεκριμένο σχέδιο και πρόγραμμα, με μία δημοτική αρχή που μπορεί να αναδείξει την Αγία Παρασκευή στην πόλη που αξίζει στους πολίτες της και να κλείσει οριστικά την πόρτα στο «παλιό».

Ειδικότερα, μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων της πρώτης Κυριακής, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή, κ. Γ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Σήμερα κερδίσαμε μία σημαντική μάχη, στον αγώνα για ανανέωση.

Σήμερα η πόλη κέρδισε μία μεγάλη μάχη για ένα καλύτερο αύριο.

Χάρη στην εμπιστοσύνη και τη στήριξη χιλιάδων συμπολιτών μας έγινε το πρώτο βήμα για να γυρίσει επιτέλους σελίδα o Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Σήμερα οι δημότες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για ανανέωση.

Εν όψει της επόμενης Κυριακής συνεχίζουμε με αισιοδοξία, με ενθουσιασμό και κυρίως νηφαλιότητα. Με την πίστη ότι στις 15 Οκτωβρίου θα είμαστε οι νικητές. Και θα μπορέσουμε, από την επόμενη κιόλας μέρα, να εφαρμόσουμε το σχέδιό μας, πέρα και πάνω από κομματικές αποχρώσεις. Για μία πόλη που μας αξίζει.

Απευθύνω πρόσκληση στις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου -ό,τι κι αν ψήφισαν σήμερα– να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους σε αυτή την προσπάθεια.

Να δώσουμε μαζί αξία στην Αγία Παρασκευή.».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.