Αρχική ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΒΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Σκέψεις λίγο πριν και μπροστά στην κάλπη

Σκέψεις λίγο πριν και μπροστά στην κάλπη

Μην το ξεχνάμε …

Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής μαζί με όλους τους εν δυνάμει ψηφοφόρους της Ελληνικής επικράτειας επιλέγουν σήμερα το δήμαρχό τους για την επόμενη 5ετία.

Εμείς ψαρέψαμε ορισμένα από τα σχόλια που δημοσίευσαν στα social media οι Αγιοπαρασκευιώτες και τα δημοσιεύουμε για να δώσουμε τροφή για σκέψη. Απολαύστε τα:

*

… λιγες ωρες πριν φτασω στην καλπη, απο καποια εσωτερικη παρορμηση, κοινοποιω τις σκεψεις μου: Πιστευω ακραδαντα οτι ολοι αξιζουμε ενα καλυτερο αυριο. Ειναι σημαντικο λοιπον, να ενεργησουμε ανεξαρτητα και αυτοδυναμα. Να αποφασισουμε νηφαλια και αντικειμενικα. Να πουμε οχι στις αναχρονιστικες αντιληψεις και μεθοδους. Να αποδοκιμασουμε και ν’αρνηθουμε οσους δεν μας σεβονται. Να αγνοησουμε τους καιροσκοπους και να εξοστρακισουμε τους απληστους υποκριτες και τους αρχολιπαρους. Με περισκεψη και σωφροσυνη να δωσουμε τη δυνατοτητα, τα επομενα πεντε χρονια, να εκφραστουν και να ενεργησουν συμπολιτες μας, που αποδεδειγμενα τους χαρακτηριζει η γνωση, η αγωνιστικη διαθεση, η κοινωνικη ευπρεπεια, το ηθος, η εργατικοτητα, η ευσυνειδησια, το πνευμα αλληλεγγυης κ.’α. Σ’αυτα τα δισεκτα χρονια δικαιουμαστε να ΕΛΠΙ-ΖΟΥΜΕ…

Δημήτρης Μωραΐτης

/////////

Μεγαλώσαμε! Πρώτη φορά σε εκλογές και δεν έβλεπα τα ψηφοδέλτια! Ξέχασα το γυαλιά πρεσβυωπίας σπίτι! Προσπαθούσα να κρατήσω μακριά τα ψηφοδέλτια για να δω και η δικαστική αντιπρόσωπος μου φώναζε να μην βγαίνω από το παραβάν! Όχι, δεν έχω συμφιλιωθεί ακόμα με την ιδέα! Ελπίζω μόνο οι επιλογές που έκανα με «κλειστά» μάτια να είναι καλύτερες από αυτές που έκανα όταν έβλεπα γερακίσια! Καλή επιτυχία στους άξιους! Οι άλλοι να πατώσουν! Ίσως τότε να αλλάξει κάτι. Καλημέρα!!!

Αθανάσιος Μπαλάσκας

/////////

“Τελικά σήμερα θα ψηφίσουμε αυτούς που αξίζουν ή αυτούς που μας αξίζουν;”

Γιώργος Καράλας

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.