Να ηττηθεί η ανύπαρκτη αρχή Ζορμπά – Σε ποιές περιπτώσεις έργων ψεύδεται

Την Κυριακή θα κληθούμε να επιλέξουμε τη Δημοτική αρχή που θα διοικήσει την πόλη μας την επόμενη πενταετία.

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια γνωρίσαμε μια σχεδόν ανύπαρκτη Δημοτική αρχή.

Κανένα αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων, ασυντήρητα τα πάρκα, οι πλατείες, το πράσινο, καμία νέα  πολιτιστική ή αθλητική υποδομή, ανύπαρκτη Δημοτική συγκοινωνία, εγκαταλελειμμένα πεζοδρόμια και Σχολεία, κακή καθαριότητα, κακή συμπεριφορά και αγένεια, σπατάλη και κακοδιαχείριση με απευθείας αναθέσεις κ.α.

Τα περισσότερα από έργα που παρουσιάζει ο κ. Ζορμπάς, χωρίς ντροπή, είναι έργα που εμείς δημοπρατήσαμε (Δημαρχείο, πεζοδρόμηση Κεντρικής Πλατείας, προαύλια Σχολείων, 14ο Νηπιαγωγείο, Ιόλας κ.α.), ή μελετήσαμε – χρηματοδοτήσαμε (Αθλητικοί χώροι στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» κ.α.).

Την ίδια στιγμή δυο «έργα του», όπως το Κολυμβητήριο και η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης είναι στις μακέτες.

Την Κυριακή πρέπει όλοι να πάμε να ψηφίσουμε.

Γιατί η πόλη μας χρειάζεται Δημοτική αυτοδιοικητική αλλαγή.

Τώρα πλέον, γνωρίζουμε ότι αυτή η Δημοτική αρχή πρέπει να φύγει, για να μπορέσει η πόλη μας να ξαναμπεί σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Η ανύπαρκτη και ανίκανη αρχή Ζορμπά πρέπει να ηττηθεί. Αποτελεί υποχρέωσή για εμάς και τα παιδιά μας.

Ψηφίζουμε Δημοτική – Αυτοδιοικητική αλλαγή, ψηφίζουμε την Ανεξάρτητη «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής» με τον Γιάννη Σταθόπουλο στο τιμόνι.

Γιάννης Σταθόπουλος

πρ. δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος με την “Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.