Μήνυμα του υποψ. Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου (Δημάρχου 2014-19)

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Η επόμενη μέρα για την Αγία Παρασκευή είναι ήδη εδώ.

Με ένα δημοτικό συμβούλιο αυξημένο κατά δυο έδρες, με γνωστά από πριν αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα στα Δημοτικά έδρανα.

Η εκλογή της 15ης Οκτωβρίου 2023 είναι πλέον παρελθόν.

Σε αυτό συνέβαλαν αρκετοί παράγοντες με κυρίαρχο αυτόν της πολύ μεγάλης αποχής των ψηφοφόρων από την εκλογική διαδικασία, που έφτασε στο 61%.

 Ο συνδυασμός μας, διατήρησε το 100% των ψήφων που έλαβε την 1η Κυριακή των εκλογών και είχε εισροές από άλλους συνδυασμούς.

Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα, αν και αποτελεί προϊόν του εκλογικού νόμου που ουσιαστικά θυσιάζει τη βούληση του εκλογικού σώματος, στο βωμό της καθ’ οιονδήποτε τρόπο κυβερνησιμότητας, είναι απολύτως σεβαστό.

Από την πρώτη στιγμή συνεχάρην τον κ. Μυλωνακη και τον διαβεβαίωσα ότι θα έχει την εποικοδομητική κριτική μου στην πορεία που πρόκειται να ακολουθήσει.

Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε μια-μια και έναν-έναν τα μέλη του ψηφοδελτίου μας, σε όλες και όλους όσοι βοήθησαν στον δύσκολο αγώνα μας, στις/ους εργαζόμενους του Δήμου μας, στους συμπολίτες που αναγνώρισαν το έργο μας και μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και να δώσω σαφή υπόσχεση ότι από τα νέα καθήκοντα που μας ανέθεσε η εκλογική ετυμηγορία, θα συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα, για τη διαφύλαξη όλων των κατακτήσεων που πετύχαμε στην Δημαρχιακή μας θητεία αλλά και όλα τα χρόνια στον Δήμο μας.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής» θα είναι παρούσα, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, στο πλευρό των συμπολιτών μας, όπως το έκανε τόσα χρόνια.

Όλοι εμείς εκλεγμένες/οι, υποψήφιες/οι και φίλες/οι της Ανεξάρτητης Δημοτικής μας Κίνησης, συγχαίρουμε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις για τα αποτελέσματά τους και ευχόμαστε μια δημοκρατική και συναινετική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.