Μεγαλειώδης Συγκέντρωση Γ. Σταθόπουλου -Μήνυμα Νίκης στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής

Στην κατάμεστη Κεντρική Πλατεία Αγ. Παρασκευής έγινε την Παρασκευή 13/10 η τελευταία προ εκλογών συγκέντρωση του Δημάρχου 2014-19 και Υποψ. Δημάρχου Γ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ.

«Είναι όλη η Αγία Παρασκευή εδώ, είναι άνθρωποι από διαφορετικές διαδρομές και όλες οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις από διαφορετικούς χώρους, γιατί θέλουν όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά, είναι εδώ όλοι για το καλό της Αγίας Παρασκευής» σημείωσε στην αρχή της ομιλίας ο Γ. Σταθόπουλος και συνέχισε:

«Δεν θα μιλήσουμε σήμερα για το έργο μας, ούτε θα απαντήσουμε στις προκλήσεις που δεχτήκαμε από τον αντίπαλό μας.

Θα μιλήσουμε για το πρόγραμμά μας για το πως θα φτιάξουμε τα σχολεία, την στάθμευση, την καθαριότητα, τα όμβρια, τους δημόσιους χώρους, τα πεζοδρόμια, την κοινωνική πολιτική, την δημοτική περιουσία, τις ασφαλτοστρώσεις, τις αναπλάσεις, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, τον φωτισμό όπως και για το πως θα συνεχίσουμε τα δημοπρατημένα έργα του Β. Ζορμπά.»

Ο κ. Σταθόπουλος επεσήμανε ότι υπάρχει ένα μεγάλο κύμα υπεράσπισης της παράταξής του και συνέχισε :

«Όλοι γνωρίζουν την εντιμότητα μας και την δουλειά που κάναμε την πενταετία 2014-19 στην Αγία Παρασκευή όπως και τον πολιτισμό, το ήθος και την εντιμότητα μας. Θελουμε μάλιστα να συνεργαστούμε και γιατί όχι να συνδιοικήσουμε με όλες τις Δημοτικές παρατάξεις».

Στην εκδήλωση, που άνοιξε με σύντομη ομιλία ο παγκόσμιου φήμης Αγιοπαρασκευιώτης καθηγητής-ηθοποιός του Actors Studio Ν. Υόρκης Ανδρεας Μανωλικάκης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης και αυτοδιοικητικοί – Υποψ. Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων σχεδόν των Δημοτικών παρατάξεων όπως «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» με τον κ. Σπ. Παπασπύρο, «Νέα αρχή» με επικεφαλής τον κ. Γ. Οικονομου, «Μια γενιά μπροστά», και «Όραμα για την Αγ. Παρασκευή».

Παραβρέθηκαν επίσης πρώην Αντιδήμαρχοι και πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, όπως οι Ν. Φαλκώνης, Νικ. Φωτόπουλος, Δημ. Αλεφαντής, Κ. Στεροδήμας, Μιχ. Γαβράς, Δημ. Σκουλάς, Σωκρ. Μέγας, Γ. Μπαρακάκης, Μίνα Μουχτούρη, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. της ΝΔ Δημ. Αλεφαντής, Υποψ Περιφερειακοί Σύμβουλοι, πρ. Πρόεδροι και Αντιπρ. Νομικών Προσώπων, η κ. Μ. Λεγάκη από την Κινηματογραφική Λέσχη, ο Στ. Λάριζας από τους «Ποδηλάτες Αγ. Παρασκευής», οι Πρόεδροι Συλλόγων κατοίκων Τσακού Ν. Πανουτσακόπουλος, Αγ. Ιωάννη Ηλ. Αντωνοπούλου, Κοντοπεύκου Ανδρ. Αβραμίδης, η Πρόεδρος Κρητών κ. Θεοδωράκη με μέλη του ΔΣ, ο Βαγγ. Ζυγούρης πρ. Πρόεδρος Ηπειρωτών, ο Πρόεδρος του ΓΣΑΠ κ. Κακοσούρης, ο Πρόεδρος της ΣΑΝΤΑ Β. Σταθόπουλος κ.α.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.