Δήλωση του Γιάννη Σταθόπουλου

Ζούμε, δυστυχώς, με ευθύνη του συνυποψηφίου μου κ. Μυλωνάκη, την πιο τοξική προεκλογική περίοδο των τελευταίων ετών.

Fimotro, Political, Aftodioikisi, σενάρια επιστημονικής φαντασίας μέσω δημοσιευμάτων και SMS, όλα στην υπηρεσία του.

Όλα έχουν κοινή συνισταμένη τα κόμματα. Ποιο κόμμα είναι πίσω από ποιόν και ποιο στηρίζει ποιόν!

Αυτή η συζήτηση προσβάλει την πόλη μας και δημιουργεί μάχες χαρακωμάτων που καμία σχέση δεν έχουν με την Αυτοδιοίκηση και το διακύβευμα των αυριανών εκλογών

Υπενθυμίζουμε:

1) Η «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής» είναι Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση με πολίτες από τα περισσότερα Δημοκρατικά κόμματα.

Δεν επιδίωξε και δεν επιδιώκει καμία στήριξη κόμματος

2) Η Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής» και ο Γιάννης Σταθόπουλος στηρίζονται στον 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών από τρεις Δημοτικές Παρατάξεις και πολλούς υποψήφιους άλλων συνδυασμών.

Ο κ. Μυλωνάκης από την άλλη, αναφέρεται σε κόμματα και στην κεντρική του ομιλία αναφέρθηκε σε «συναλλαγές» προσβάλλοντας όλους όσοι (παρατάξεις και άτομα) δήλωσαν την στήριξή τους στον Γιάννη Σταθόπουλο.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο Γιάννης Σταθόπουλος έχουν δώσει επανειλημμένα εξετάσεις για το ήθος και την αξιοπρέπεια με την οποία δρουν στα κοινά της πόλης

Αφήνουμε εκείνους που προσβάλλουν τους αντιπάλους τους, άρα και τους πολίτες της Αγ. Παρασκευής, στην κρίση τους.

Επαναλαμβάνουμε, απλά, ότι την Κυριακή δεν επιλέγουμε μόνο ανάμεσα σε δύο προγράμματα, αλλά ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.