Σ. Παπαμιχαήλ: Στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η υπόθεση του SMS

.

Σοβαρές εξελίξεις σημειώνονται σχετικά με το SMS που εστάλη στα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής σήμερα το απόγευμα. Στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οδηγεί το θέμα ο δημοτικός σύμβουλος και δικηγόρος κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, όπως μας ενημέρωσε.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαμιχαήλ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον πρόεδρο κ. Αλεφαντή για την παραβίαση των νομίμων δικαιωμάτων του.

Ενημερώνω επισήμως ότι προ ημιώρου από την ΔΗΜ ΤΟ Αγίας Παρασκευής της Νέας Δημοκρατίας (MELH ND AP) εστάλη στην συσκευή κινητής τηλεφωνίας ιδιοκτησίας μου με αριθμό 693—–58 μήνυμα υποστήριξης ενός εκ των δύο υποψηφίων δημάρχων. Διαμαρτυρήθηκα εντόνως προφορικά στον Πρόεδρο της κ. Δημήτριο Αλεφαντή για παραβίαση των εκ του Νόμου δικαιωμάτων μου και τον ενημέρωσα ότι ήδη η υπόθεση οδηγείται από εμένα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τα κατά Νόμο.

Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.