Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής σχετικά με το sms

Φίλες και φίλοι το Σάββατο 14/10/23 παραμονή των δημοτικών εκλογών εστάλησαν ομαδικά sms σε πολλά μέλη μας με μήνυμα στήριξης συγκεκριμένου υποψήφιου, αυτά τα sms είχαν υπογραφή “MELH-ND-AP”, αμέσως μόλις το πληροφορήθηκα έκανα δημόσια δήλωση ότι η ΔΗΜΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν έχει καμία σχέση με αυτό το sms και ότι η ΝΔ κρατά ίσες αποστάσεις και από τους δύο υποψήφιους.
Αυτό φαίνεται δεν έφτανε σε διάφορους επίδοξους ανακριτές ίσως για να πειστούν θα έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση ο ίδιος ο Πρωθυπουργός!!!!
Θέλω να σας ενημερώσω ότι την Δευτέρα 16/10/23 έδωσα εντολή σε δικηγορικό γραφείο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρεθεί αυτός ή αυτοί που έστειλαν αυτό το προβοκατόρικο sms (που εκτός των όλων άλλων παραβιάζει την εκλογική νομοθεσία) και να λογοδοτήσουν στην κοινωνία αλλά και στη δικαιοσύνη.
Θα σας κρατάω ενήμερους για την πορεία του θέματος.

 Ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  Δημήτριος Σ Αλεφαντής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.