Γιάννης Αργυρός: Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στον Γιάννη Μυλωνάκη

.

Οι Δημοτικές εκλογές της Α’ Κυριακής τέλειωσαν. Δυστυχώς όχι ευχάριστα για την παράταξη του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και εμένα προσωπικά. Κυριότερη αιτία θα έλεγα είναι οι πολλοί υποψήφιοι του χώρου της Νέας Δημοκρατίας και ως εκ τούτου η πολυδιάσπαση των εκλογέων. Επίσης η έντονη κομματική επιλογή των μελών της Νέας Δημοκρατίας σε υποψηφίους μέλη της. Δυστυχώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι τόσο ακομμάτιστη όσο κάποιοι ρομαντικοί πιστεύουμε. Επιθυμώ να ευχαριστήσω μέσα από τα τρίσβαθα της καρδιάς μου όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και την προτίμησή τους. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι τους αγαπώ και δεν θα πάψω να αγαπώ την Αγία Παρασκευή και να ενδιαφέρομαι για το καλό των συνδημοτών μου. Στην τετραετία που πέρασε έγιναν πολλά. Η έναρξη κατασκευής του Δημαρχείου, του Κολυμβητηρίου, του ΣΗΔ, η κάρτα κατοίκου, ο Ναός και η επέκταση του Νεκροταφείου, η μεταφορά του αμαξοστασίου, το Ηλιακό Κτηματολόγιο και τόσα άλλα που είχα την τιμή να ασχοληθώ. Όμως η ετυμηγορία των εκλογών ήταν άλλη και για μένα είναι απόλυτα σεβαστή.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου καλούμαστε να ξαναψηφίσουμε τον Δήμαρχο της επόμενης 5ετίας. Η ψήφος είναι ιερή και αυστηρά προσωπική. Δεν μπορώ να υποδείξω. Μεταξύ όμως των δύο μονομάχων του Γιάννη Μυλωνάκη και του Γιάννη Σταθόπουλου, θεωρώ πως έχει έλθει ο καιρός να δικιμάσουμε το νέο αγέρι και το πρόγραμμα που κουβαλά και ευαγγελίζεται ο Γιάννης Μυλωνάκης.

Όχι πως υποτιμώ τον Γιάννη Σταθόπουλο – που είναι και συνάδελφός μου, αλλά όπως και να το κάνουμε δοκιμάστηκε και δεν είμαι υπερήφανος για το έργο του.

Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στον Γιάννη Μυλωνάκη. Εγώ αυτόν θα ψηφίσω και σε όσους θέλουν να με συμβουλευθούν αυτόν υποδεικνύω.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.