Γ. Μυλωνάκης: Η δουλειά μας στον Δήμο ξεκινά από σήμερα – Ούτε μία ώρα δεν θα χαθεί

Γ. Μυλωνάκης: Σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις θα υπάρχει δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες

Οι δημοτικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και στον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Η πόλη μας επέλεξε την ανανέωση, δίνοντας μια ξεκάθαρη νίκη – εντολή στον Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και τον επικεφαλής του Γιάννη Μυλωνάκη να εφαρμόσουν το πρόγραμμα για το οποίο δεσμεύτηκαν απέναντι στους πολίτες.

Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για τη σκληρή δουλειά που έχουμε μπροστά μας. Άμεσα, ο Γ. Μυλωνάκης με την ομάδα των στελεχών του ξεκινούν κύκλο ενημερώσεων με τη νυν δημοτική Αρχή, ώστε να δρομολογηθεί απρόσκοπτα η μετάβαση την 1η Ιανουαρίου 2024. Παράλληλα, οριστικοποιούνται οι πρώτες δράσεις, παρεμβάσεις και στοχευμένες πολιτικές που θα εφαρμοστούν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.

«Χθες, μαζί με τους χιλιάδες φίλους του συνδυασμού μας γιορτάσαμε μια μεγάλη, ανεπανάληπτη εκλογική νίκη. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής που μας εμπιστεύτηκαν το μέλλον της πόλης και τους διαβεβαιώνω ότι θα τους ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη στο πολλαπλάσιο» δήλωσε σχετικώς με το αποτέλεσμα των εκλογών ο Γ. Μυλωνάκης και πρόσθεσε:

«Για εμάς η δουλειά στον Δήμο Αγίας Παρασκευής ξεκινά από σήμερα. Πρώτο βήμα ο κύκλος ενημερώσεων από τη νυν δημοτική αρχή, ώστε όταν την 1η Ιανουαρίου παραλάβουμε τη σκυτάλη να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για όλες τις εκκρεμότητες και όσα θέματα σχετίζονται με τη λειτουργία του Δήμου μας. Παράλληλα, με την ομάδα των συνεργατών μου, θα καταρτίσουμε το πλάνο των πρώτων δράσεων και πολιτικών που θα εφαρμόσουμε ως νέα δημοτική αρχή.

Όπως είχαμε υποσχεθεί δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη ούτε μία ώρα. Και όχι μόνο αυτό. Είχαμε δεσμευτεί ότι εμείς δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας. Και επιμένω σε αυτό. Από σήμερα και για όλη τη διάρκεια της θητείας μας στον Δήμο η επικοινωνία μας με τους δημότες όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά και θα συστηματοποιηθεί.

Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής μάς έδωσαν την εντολή που τους ζητήσαμε. Είναι χρέος μας να την τιμήσουμε και θα την τιμήσουμε».

Δείτε το video:

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.