Νικόλαος Ζόμπολας: Δηλώνω την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές στην παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

.

Δηλώνω παρών για την διαδοχή του Βασίλη Ζορμπά, μέσα από τις διαδικασίες εκλογής νέου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή – Η πόλη μας!», που θα πραγματοποιηθούν στις 19/11, μετά την οδυνηρή ήττα της δημοτικής μας παράταξης και των ευρύτερων κεντροδεξιών παρατάξεων.

Είναι προφανές ότι η παρουσία μου αποτελεί πυλώνα ανανέωσης, όπως έχει εκφραστεί εμφατικά με δημόσιες δηλώσεις μου τα τελευταία χρόνια και τοποθετήσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος θα διαφυλάξει την ακεραιότητα και την απρόσκοπτη διαδικασία.

Είναι σαφές ότι ο κόσμος της κεντροδεξιάς παράταξης αποδοκίμασε όλες τις αντίστοιχες παρατάξεις με χαμηλά ποσοστά και μείωση δυνάμεων και δήλωσε την απογοήτευση του.

Η αποχή είναι μήνυμα των πολιτών για λάθος πολιτικές. Να μην ξεχνάμε πόσες χιλιάδες ψήφους έχασαν οι παρατάξεις.

Προχωράμε δυναμικά σε νέα εποχή και ανασύνταξη δυνάμεων!

Σύνθεση_ Συναίνεση_ Δημιουργία

Νίκος Ζόμπολας

Αντιδήμαρχος Νεολαίας

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.