Με τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ συναντήθηκε ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Συζήτησαν τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος δυσοσμίας στο Κοντόπευκο 

Στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι βρέθηκε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Εταιρείας κ. Γεώργιο Στεργίου. Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν το σοβαρό πρόβλημα δυσοσμίας που ταλαιπωρεί τους κατοίκους στην περιοχή του Κοντόπευκου και πώς μπορεί η ΕΥΔΑΠ, με την τεχνογνωσία που διαθέτει, να συνδράμει στην επίλυσή του.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Γ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ κ. Γ. Στεργίου προκειμένου να συζητήσουμε το πρόβλημα της δυσοσμίας στο Κοντόπευκο και τους πιθανούς τρόπους συνεργασίας Δήμου και Εταιρείας για την αντιμετώπισή του.

Αν και αναλαμβάνουμε τα καθήκοντά μας την 1η Ιανουαρίου 2024, για εμάς η δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει καθώς τα προβλήματα της πόλης δεν μπορούν να περιμένουν. Θα επιδιώξουμε σταδιακά συναντήσεις και με άλλους δημόσιους οργανισμούς, τους οποίους αντιμετωπίζουμε ως συνεργάτες, ώστε να διασφαλίσουμε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.